2777
2789
عنوان

ب دادم برسید😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 32 پست

شوهر من بعضی شبا مث الان از ساعت ۸ رفته شرکت ۱۲ برمیگرده ،من اصلن بهش شک نمیکنم مغزتو درگیر نکن اینا اثرات نی نی سایته ها شک میکنی بهش

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهر من بعضی شبا مث الان از ساعت ۸ رفته شرکت ۱۲ برمیگرده ،من اصلن بهش شک نمیکنم مغزتو درگیر نکن اینا ...

خب شرکت شماره تلفن داره😢😢

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 
خب چرا صدای خیابون نمیومد؟

عزیزم درسته شوهرت بت خیانت کرده..بعدم روتخت بغل معشوقش خواب بوده ک توزنگ زدی...الان با اینا قانع شدی؟؟؟؟

😐😐😐😐خدایی دنبال اینا میگردین خودتون

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم
اره کوچیکو بزرگ کلا زیاد دروغ میگه الکی

ایشالا ک چیزی نیس و راس گفته ولی درکل انقد خودتو اذیت نکن شک و بدبینی اول از همه خودتو نابود میکنه بعدم اعصاب اونو خوردمیکنه اگه اشتباه باشه فکرت پ بیخیال تاپیک خیانتم نخون

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خب شرکت شماره تلفن داره😢😢

میخام چیکار شماره شرکتو ،میره بار میاره

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
ایشالا ک چیزی نیس و راس گفته ولی درکل انقد خودتو اذیت نکن شک و بدبینی اول از همه خودتو نابود میکنه ب ...

به سرم زده زنگ بزنم جایگاه سوخت لشگر بپرسم تعویض شیفتشون همین ساعت بوده؟ 🤦‍♀️🤦‍♀️

به سرم زده زنگ بزنم جایگاه سوخت لشگر بپرسم تعویض شیفتشون همین ساعت بوده؟ 🤦‍♀️🤦‍♀️

تعویض شیفت همیشه ساعت ده توی پمپها..الکی خودتو ضایع نکن😐😐

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم
خودت میخوای همینارو بشنوی..وگرنه اصرار نداشتی

اصرار؟ 

به چی؟ 

اصلا بحث خیانت نبود

من میگم حس کردم جای دیگه بود

مگه حنما بایدپیش معشوقه باشه

تاپیکامم بخونی میبینی نه من شکاکم نه شوعرم دنبال اینجور چیزا

من باشم نمیزنم یادبگیر این حالتو درست کنی الان زنگ بزنی فک نکن بهترمیشه عادت میکنی ب اینجور کنکاشا بدترم میشی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من باشم نمیزنم یادبگیر این حالتو درست کنی الان زنگ بزنی فک نکن بهترمیشه عادت میکنی ب اینجور کنکاشا ب ...

نمیدونم..کاش اصلا بهش زنگ نمیزدم