2777
2789
عنوان

چقدر ادم میتونه کثیف باشه اخه.... 😷😷

| مشاهده متن کامل بحث + 1601 بازدید | 80 پست

اسلام برای مردا همه راهی و برای خیانت به زنش باز کرده عقد نکن صیغه 99 ساله کن بدرک که زنت راضی نیست

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩

اره عزیزم خیلب پستن بخدا . که هم چین مسعلهای پنهون میکنن از عروس اولشون . خدا سر مادر شوهر که اورد دامادش رفت ههوو اورد سر دخترشم ببینم همینجوری پا گشا میده . بلاخره زنش میفهمه . ماه که پست ابر نمیمونه رو سیاهیش میمونه به بقیه که هم چین کاری کردن . والا خانواده شوهر منم خیلی پستن . شوهرم بهم خیانت کرد نزاشتم خانوادهاش بو ببرن وگرنه تیشه به زندگیم میزدن تازه کلی هواداری پسرشون که مگه چیه مرد ه فلان از این حرفا . 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش میشد ما زنام چندتا چندتا شوهر کنیم 😁

نه بابا مردا غیرت داذن به غیرتشون برمیخوره. مثل ما زنا بی رگ نیستن که  حیف که تازه از حبس برگشتم والا خیلی حرفها هست که باید گفت

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
ومازن هایی ک همیشه همیشه خودمون خودمونووووو نابود میکنیم سر یه ...مرد 

خدا فقط دختره و مرده رو به سزای کارشون برسونه

اخه دختره یه قیافه ایم نداره 

چشماش چپه گاهاشو کج میذاره

عاشق چیش شده

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩
اووووو این که چیزی نیست چه چیزا که ندیدم ونشنیدم.این مورد در مقابل اونا چیزی نیست

تعریف کن

مردکه خرشوهرمنم ماشین سنگین داره خیانتم میکنه خاکه عالم توسرش یه بارتوداشبوردکاندوم اسپره دیدم گفتم توماشین ایناچیه تته پته کردواسه دوستمه چن باردیگه هم دیدم فقط دوست دارم یه شاستی بلندبزنه لهش کنه خون بهاشوبگیرم بابچهام زندگی کنم

مردکه خرشوهرمنم ماشین سنگین داره خیانتم میکنه خاکه عالم توسرش یه بارتوداشبوردکاندوم اسپره دیدم گفتم ...

ای بابا خدا صبرت بده گلم

نمیدونم چرا مردایی که تو جاده ان مثل اتوبوس ها تریلی ها اکثرا خیانت میکنن

اسلام برای مردا همه راهی و برای خیانت به زنش باز کرده عقد نکن صیغه 99 ساله کن بدرک که زنت راضی نیست

اینو اسلام نگفته

تو اسلام محمد چیزی به اسم صیغه نیست ولی تو اسلام اخوندی صیغه هست

اللهم صلی علی محمد و آل محمد