2777
2789
واقعا ؟ از کجا بدونیم تر هستیم یا خشک ؟ 

فدات جملم سوالی بود ببخشید علامت سوال یادم رفت

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فدات جملم سوالی بود ببخشید علامت سوال یادم رفت

خواهش میکنم عزیزم ، گفتم شاید مطلع باشین شما 😊😃

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
چون کسایی که بیشتر شیرینجات مصرف میکنند سرد مزاحم،همچنین سرد مزاجها چاق هستن تقریبا اینو سه دکتر میگ ...

خب من اصلا شیرینی نمیخورم هرچیزی شیرین باشه دوستش ندارم 

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
عزیزم شما گرمی من چند نفر سوال پرسیدن قاطی کردم

میشه یه کم توضيح بدین ، هم سرد و گرم هم تر و خشک 

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 
چون کسایی که بیشتر شیرینجات مصرف میکنند سرد مزاحم،همچنین سرد مزاجها چاق هستن تقریبا اینو سه دکتر میگ ...

خانوم گل اطلاعاتت خیلی کم و ضد ونقیض هست،مزاج پایه با غلبه مزاج که باعث چاقی و سایر علایم طاهری میشه فرق داره.تشخیص مزاج خیلی سخته.دلیل نمیشه کسی که چاقه سرد مزاجه یا نه.شاید غلبه سردی داره

عزیزم شما گرمی من چند نفر سوال پرسیدن قاطی کردم

نه بابا فکر نکنم من دوتا دخملی دارم میگن اونایی که بچشون دخمل میشه سردن که 🤔🤔🤔🤔

میشه یه کم توضيح بدین ، هم سرد و گرم هم تر و خشک 

تر و خشک رو نمیدونم ،اما یه دکتر صحبت میکرد میگفت کسانی که مزاج گرمی دارن بیشتر غذا های تند و ترش مصرف میکنند تقریبا اندام لاغری دارن کسانی که مزاج سرد دارن بیشتر به شیرینجات تمایل دارن و اندامشون چاقه

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی
نه بابا فکر نکنم من دوتا دخملی دارم میگن اونایی که بچشون دخمل میشه سردن که 🤔🤔🤔🤔

نه عزیزم جنسیت ربطی به مزاج نداره.کسایی هستن با مزاج سرد هم آقا هم خانوم پسر دارن.جنسیت به خیلی چیزا بستگی داره که مزاج یکی از اونا هست و یکی هم اینکه جنسیت فقط به مادر ربطی نداره،پدر اگه اسپرم سالم قوی زیاد متحرک داشته باشه و شرایط و محیط رحم به نفع پسر داری باشه بچه پسر میشه