2777
2789
عنوان

مراحل پخت یک قیمه خوشمزه رو بگیین

189 بازدید | 16 پست

کامل کدبانوها😍بگیین

دنیای قشنگیه 🖤ولی به ماچه 😜😜😜تنها کسی که قلبت را نخواهد شکست همان کسی هست که ان را ساخته است........ ❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاز و سرخ کن زردچوبه و فلفل سیاه بزن گوشت و اضافه کن سرخ کن بعد سه تا گوجه رو رنده کن بریز روش ابش گرفته شد یه قاشق رب بزن بذار خوب سرخ بشه بعد ابجوش بریز روش،نیم ساعت قبل تموم شدنش نخود پخته رو اضافه کن بعد الو و سرخ کن اضافه کن و نمک بعد سیب زمینی یا سرخ کن اضافش کن یا بذار برا تزیین یکمم گرد لیمو عمانی و زعفرون بزن همین

۱۱۸

اول پياز داغ كن زياد 

بعد گوشت ولپه رو تفت بده نمك و ادويه جاتشم اضافه كن

يدونه چوب دارچين متوسط بنداز توش دوقاشق گلاب ربم اصافه كن و ليمو و ازقبل تو اب داغ خيس كن ولى سوراخش نكن اب ك جوش اومد بريز رو موادى كه تفت دادى اخر سرم بهش زعفران دم كرده بريز و عصاره گوشت

لپه رو تفت بدى نميزاره بعد پخت واز بشع و له بشع

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

اضافه کردن ادویه های هانان#  

شامل پودر گوجه و پاپریکا به قیمه عاااالی میشه😍😍😋

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk

گوشت سرخ کن با پیاز بعد زردچوبه و فلفل بزن بعد لپه ای که قبلا خیس کردی بریز توش یه تف بده بعد روش اب گرم بریز یه چوب دارچین هم بهش اضافه کن بذار بپزه وقتی پخت یه کم رب تف بده بهش اضافه کن و لیمو و نمکش بزن بذار جا بیفته وقتی خواستی در بیاری یه ربع قبلش توش یه کم گلاب با زعفرون اب کرده و پودرهل بزن سیب زمینی هم جدا سرخ کن برای کنارش  

اول پياز. نگيني ريز خرد ميكني ميزاري ي كم ك سرخ شد گوشت و ميريزي ميزاري گوشتت  ي كم سرخ ك شد لپه رو اضافه ميكني ميزاري ي كم بوي لپه بره بد رب بزن بد ي كم فلفل سياه من ميزنم اب ميريزم وقتي ك جوشيد زيرشو كم ميكنم قشنگ جا بيوفته بد ليمو هم وسطاش بنداز ي ساعت آخر دارچين و زعفرانشو ميريزم من ك اينجوري درست ميكنم عالي ميشه

اول اینکه لپه رو از شب قبل خیس کنی. پیاز هم نسبتا زیاد باشه و نگینی خرد بشه. رب رو قبل اضافه کردن کمی سرخ کنی. همراه ادویه ات کمی پودر دارچین بریزی تو خورشتت. با شعله ملایم هم بپزه تا خوب جا بیفته.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

لپه رو بپز

پیاز رو سرخ کن

لپه و پیاز رو با هم تفت بده، بهش رب رو اضافه کن و بریز تو آب بذار روی گاز

به گوشت نمک و فلفل بزن و رو آتیش زیاد سرخش کن جوری که آب بیفته

گوشت ها رو به خورشت اضافه کن

نمک و فلفل و رب اگه کم داره اضافه کن

آبغوره برای ترش شدنش اضافه کن، بذار تا جا بیفته

سیب زمینی رو سرخ کن و موقع سرو بریز حاشیه خورشت

من اینحوری درست میکنم، گوشتای خورشتم فوق العاده میشن،البته باید بذاری مدت بیشتری خورشت جا بیفته که گوشتها سفت نباشن

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏
پیاز و سرخ کن زردچوبه و فلفل سیاه بزن گوشت و اضافه کن سرخ کن بعد سه تا گوجه رو رنده کن بریز روش ابش ...

چرا توی دستورت همه چی داشت جز لپه؟ 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!