2777
2789
عنوان

دخترای دیونه زندگیم رو بهم ریختن

590 بازدید | 21 پست

سلام میشه کمکم کنید من پنج تا دختر عمه دارم که دوتاشون ازدواج کردن و خونشون اصفهانه ولی این سه تا آخری که ازدواج کردن خونشون توی شهر خودمونه از لحاظ سطح مالی خانوادگی از ما پائین ترن و پدرم خرجشون رو می‌داده ولی الان که ازدواج کردن وضعشون خوب شده 

مرا عهدیست با جانان تا جان در بدن دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم تک دخترم و با یه برادر اصولاً توی زندگیمون کاری به کسی نداریم و اصلا دوست نداریم توی زندگی کسی دخالت کنیم برادرم تازه ازدواج کرده و اینا میبینن که بابام خیلی هوای داداشم و زنش رو داره دارن حسودی میکنن به هر بهانه ای که شده یه حرفی به زنداداشم میزنن اونم دختر خوبیه و اصلا به کسی کاری نداره

من خودم تک دخترم و با یه برادر اصولاً توی زندگیمون کاری به کسی نداریم و اصلا دوست نداریم توی زندگی ک ...

چ بی شخصیت رفتوامدو قطع کنید بهترین کار

😘😘😘لطفا برای زندگیم و عاقبت بخیریم ی صلوات بفرستین 🤩😘😘😘😘

مادرمم سر این مسئله خیلی حرصش گرفته که چرا بیخود و بیجت میپیچن به زندگی این دوتا جون سر یه موضوعات کوچیکی که پیش اومده یه کولی بازی دراوردن که ما اصلا موندیم باید چی جوابشون رو بدیم دختر عمه کوچیکم زنگ زد به مامانم و شروع کرد به داد وبیداد

چ بی شخصیت رفتوامدو قطع کنید بهترین کار

مشکل همینجاست حرف ماهم همینه ولی بابام این کارو نمیکنه و میگه شماها باهاشون کاری نداشته باشید و ایشونم از این طرف همه جوره تامینشون می‌کنه که بیشتر حرص آدم رو در میاره تازه بعضی اوقات با بابام دعواشون میشه و آنچه که نباید از دهنشون در میاد و میگن

دیشب شام خونه پدر بزرگم بودیم که بعد شام اونها با چند تا از فامیل های خودشون اومدن بعد منم بخاطر اینکه اونا بودن رفتم درو باز کردم گفتم زشته سلامشون نکنم سلام کردم خواهر بزرگه روسو کرد اونطرف و اونیکی خواهرشم بینیشو انداخت بالا و رد کردن

منم خیلی حرصم گرفت از دست این حرکتشون و وقتی رفتن به بابام گفتم لطفاً شما هم مارو آدم حساب کن و قطع رابطه کن ایشونم باز از اونا پشتیبانی کرد و گفت خوب بهت اومده نباید اصلا سلام میکردی و گفت بوده و منم قهر کردم رفتم تو بالکن شب خوابیدم از صبح هم هر چی بابام اومده و نازم رو می‌کشه اصلا اهمیت ندادم