2777
2789
واقعا همیشه وقیحه؟، من فکر کردم با اسم های مختلف میاد

با هر اسمي بياد كه نمياد از طرز حرف زدنش ميتوني متوجه بشي خودشه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمیفهمم چرا پخش شدن عکس اهمیت داره ، مثلا کسی که عکس منو داره چیکار، میتونه باهاش کنه یا به چه دردش میخوره ???!!!! اگه واقعا به دردش میخوره بیاد خودم عکسمو قاب کنم بدم بهش 

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
مگه چند تا سيم كارت داره كه هعي ميتركه هعي برميگرده 😳 عجيبه

عزیزم با شماره مجازی میشه n تا اکانت درست کرد و با شیوه های مختلف آی پی رو عوض کرد

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
چطوری صحبت میکنه؟برام جالب شد

يه جور خاص و خونسرد 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
من تاحالا هیچ جا ندیدمش

بيشتر من شبها دير وقت ديدمش 

مهم تَر از همه اينه كه بي أدب نيست و توهين نميكنه