2777
2789
عنوان

واقعا ارزش نداره به خاطر این دختره ی بیشعور گریه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3923 بازدید | 230 پست
وا چه بچه ای. مطمین باش دلش میخواد ازدواج کن و میترسه درموردش فکر کنی که سنش بالا رفته . دست پیشو می ...

دقیقا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم تعریف شما از توهین چیه

مادرش گفته ازدواج کن اونم گفته خب اونایی که زود ازدواج کزدن کجا رو گرفتن !؟

توهینش به شما کجاشه؟ جایی رو نکرفتی ؟ اصلا حرفش بی معنی هست با توجه به اینکه شما دانشجو هستی و موفقی چرا به خودت انقدر سخت میگیری؟ بزرگ شو 

بخدا تو این دنیا بخوای هی نخ کنی حرف ملت رو بندازی کردنت ۳۰ سالت بشه اندازه ۶۰ ساله شکسته میشی 

دیگ مستقیم ب من گفت  عجیبه نظرشو بزاره برای خودش

اونی که بحث ازدواج رو پیش تو باز میکنه کیه ؟ خب مادرشوهرته ! لابد وقتی توپ نیستی به دخترش گیر میده برای ازدواج بعد حتما از تو هم مثال میزنه براش ! میگه ببین فسنجونی از تو‌کوچیکتره ازدواج کرده 🤪🤪🤪

اونی که هعی بحث ازدواج رو باز میکنه میره رو‌مخ دخترش مادر شوهرت هستش دیگه ، دختره هم گفت چی بهشون رسیده حرف بدی نبوده خب واقعا راس میگه چی به ما رسیده که ازدواج کردیم مامانای ما میترسن دختراشون شوهر نکنن ! خواسته جواب مادر شوهرت رو بده حالا یکم چون تو رو مثال زده ناراحت شدی ولی به نظرم اگه کلی میگفت به کسی بر نمیخورد 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
اره خودمم همین حسو پیدا کردم وقتی گفتم ولی همیشه میگم"انتقام عدالته" حرف زده حوابشو بشنوه

ولی به نظرم اصلا حرف بدی نزده 

به خدا راست گفته چیه تو 18 سالگی ازدواج کردن 

از نظر منم خنده داره حتی اگر حرفم توهین باشه 

بش میگفتی بعضیا هم میخان بغل هر مردی رو تست کنن برای همین ازدواج نمیکنن تا در بند کسی نباشن ببخشید ...

عزیزم اولا جواب خوبی نیست و همه مجردا به این نیتی که شما الان عنوان کردین نیستن. یه جوریا توهینه.

عزیزم اولا جواب خوبی نیست و همه مجردا به این نیتی که شما الان عنوان کردین نیستن. یه جوریا توهینه.

اگه ادامشو بخونی نوشتم که خودم میخام تنها بمونم!!!
پس خودمم از جملم یه حس بدی میگیرم
اما وسط دعوا که حلوا خیرات نمیکنن