2777
2789
ماه جهان اسم مادرمه😍 پورچیستا ینی چی😂ی اسم خوجل

جدا من فکر مي کردم جديده چون تازه شنيدم 

پور چيستا رو هم دقيق نمي دونم يکي از دوستان همسرم دکتراي ادبيات فارسي داره اون براي بچه اش گذاشته البته چيستا صداش مي کنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدا من فکر مي کردم جديده چون تازه شنيدم  پور چيستا رو هم دقيق نمي دونم يکي از دوستان همسرم دکت ...

اوهوم....

پورچیستا ب نظرم زیبا نیس یکی بشنوه خندش میگیره

آرشیدا اسمت قشنگه ینی چی

اسم خیلی زیاد و متنوعه اول تکلیفتو با خودت مشخص کن ببیین نیخوای اسمش خوش اهنگ و بی معنی ولی امروزی باشه یا نه فقط با معنی باشه و دلتشین باشه اما قدیمی ترم باسه اشکال نداره هی دامنه اسمو کم کن برای خودت یک لیست بنویس و ازش خط بزن

این نیز بگذرد . . .

یه اسمی انتخاب کن که با فامیلش هم وزن باشه ، اسم و فامیل در کنار هم زیبا باشن 

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

بنظرم جدیدا اسم های مزخرف زیاد شنیده میشه ک تلفظش سخته و هیچ جذابیتی نداره  بنظرم اسم های ساده تر قشنگتره مثل بارانا . نیکا. درسا .آیناز .دلسا . تیاناز. مهرسا. رسا.لنا .روشا . مونا.شانا . هانا و.... هم کوتاه هستن هم زیبا من دخترم این ماه بدنیا میاد میزارم مهرسا

بنظرم جدیدا اسم های مزخرف زیاد شنیده میشه ک تلفظش سخته و هیچ جذابیتی نداره  بنظرم اسم های ساده ...

مهرسا خیلی خوشگله. پیشاپیش قدم نو رسیده مبارک

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد