2777
2789
عنوان

سفره صلوات🌹

390 بازدید | 70 پست

🌹🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹🌹

🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌹

سلام دوستان... سفره صلوات این هفته تقدیم 2امام عزیزمون امام ششم وهفتم امام جعفرصادق (ع)و امام موسی کاظم(ع)کنیم .نیتمونم اول سلامتی و ظهورامام زمان (ع)باشه بعد به نیت حاجت همه حاجتمندان و حاجات خودمون.تااخرهفته تاپیک تکرار میکنم شما تعداد صلوات هارو تا هر زمان تونستید بفرستید مهلت زمانی نداره.

هرتعداد صلوات که دوس دارید بفرستید اعلام کنید.  

تعداد صلوات های سفره صلوات حضرت محمد(ص):28537

تعداد صلوات های سفره صلوات امام علی(ع):50956

تعداد صلوات های سفره صلوات حضرت فاطمه(ص):55241

تعداد صلوات های سفره صلوات امام حسن(ع):54877

تعداد صلوات های سفره صلوات امام حسین(ع):37373

تعداد صلوات های سفره صلوات امام سجاد(ع):39388

تعداد صلوات های  سفره صلوات امام محمد باقر(ع):35651

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اشتباه گفتم؟یا برا اون سفره هایی که پایین نوشتی هم میشه ؟

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
تو رو خدااا واسه مامانم دعا کنین😭😭😭😭😭به دست و پاتون ميفتم خواااهش میکنم😭😭😭😭😭😭 حالش خوب نی ...

عزیزم انشاالله حالشون خوب میشه...براشون ایه الکرسی خوندم.

بگذار تمام دنیا،مسخره ات کنند بانو!خودت را.     چادرت را.  سیاه بودنش را.   چهره بدون آرایشت را.   می ارزد به یک لبخند رضایت❤مهدی فاطمه(عج)❤
عزیزم اشتباه گفتم؟یا برا اون سفره هایی که پایین نوشتی هم میشه ؟

بله اگه دوس داشته باشید میتونید توی سفره های قبلی هم شرکت کنید

بله اگه دوس داشته باشید میتونید توی سفره های قبلی هم شرکت کنید

اهان خب عزیزم تصحیح میکنم ۲۰۰ تا برا سفره جدید برا سفره های قبلی هم هر کدوم ۱۰۰ تا 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
اهان خب عزیزم تصحیح میکنم ۲۰۰ تا برا سفره جدید برا سفره های قبلی هم هر کدوم ۱۰۰ تا 

حاجت روابشید.