2777
2789
عنوان

...یه قصه دارم...

| مشاهده متن کامل بحث + 37901 بازدید | 449 پست
چه اسمای لاکچری دارن سر پیری.عماد سنا.شاینا.بیا اسمای پیرای فامیلو ماروببین عجق وجق😂

ما هم داریم....اسم شوهر یکی از فامیلای ما مرطوبه  

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همو دوست داشتن و خوشبخت بودن و بچه هارو عماد از خان گرفت و یه خانواده پنج نفری خوشبخت شدن..سیما صاحب ...

خب خدا رو شکر.. البته بیچاره اون دختره😳 کاش اون هم خوشبخت شده باشه آخرش...

💙صدا کن مرا... 

من همشو الان خوندم عالی بود

داستان شاینارو هم خوندم عالی بود

بازم بنویس از این تاپیکا

ولی خدایی سنا یه زن فقیر و روستایی بوده این همه مرد جذب کرده لامصب

بیستام شوور کرده

رگ خواب خدا شکرگزاریه یادت نره 🥰😍
من همشو الان خوندم عالی بود داستان شاینارو هم خوندم عالی بود بازم بنویس از این تاپیکا ولی خدای ...

خخخ به قول معروف فقط دورش شلوغ بود  و به درد بخورش فقط همین عمادبود

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

خیلیییییی قشنگ بوووود😍😍😍😍

ممنووون استارتر❤

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خیلی خوب بود استارتر جان، ممنون که وقت گذاشتی

خواهش می کنم گلم

استارتر اون دختر اولیه سنا چی اون فهمید که مادر واقعیش کیه؟

نمیدونم...گمون نکنم

خخخ به قول معروف فقط دورش شلوغ بود  و به درد بخورش فقط همین عمادبود

من داستان شاینارو خوندم اینم خوندم خسته نباشی که اینهمه وقت گذاشتی و تایپ کردی

خدا تنها امیدمی 🌹امضای سال ۹۸ تیکر عروسیمه باردار نیستم ... م... 

اینم خیلی قشنگ بود دستت درد نکنه ارامش جون امشب سه تا از داستاناتو خوندم خیلی قشنگ بودن😘😘😘😘

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤