عزیزم برای منم دعا کن این ماه نتیجه بگیرم. حالا که خدا ی تو دلی بهت داده دعاتو حتما اجابت میکنه،حسابی مراقب خودت و فسقلی باش
خدا جون من به بزرگیت و مهربونیت و اینکه هواموداشتی بارها و بارها پی بردم،،همینطور که با اون همه سختی و غیر ممکن ها من و عشقمو بهم رسوندی بعد چند سال،الان میدونم همین روزا ثمره عشقمون رو بهمون میدی،،من به بخشندگیت شک ندارم
ای جانم.مبارک باشه عزیزم آره این فکر خوبی هست,بعد علامت بی بی چک میمونه من الان دخترم سه ماهشه دوتا بی بی چک مثبتم دارم هنوز علامتش هست بعضی مواقع میرم نگاهش میکنم
الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد زندگیم ۹۷/۸/۱۹
ای جانم.مبارک باشه عزیزم آره این فکر خوبی هست,بعد علامت بی بی چک میمونه من الان دخترم سه ...
خداحفظش کنه عزیزم.برداشتم بی بی چکو😍 بادکنک زیاد دارم.دارم باد میکنم فعلا😂 بدظهرم میرم پستونک بگیر.اخه پاپوش دختر با پسر فرق داره.باز پستونک زیاد خاص نیس😂
خداحفظش کنه عزیزم.برداشتم بی بی چکو😍 بادکنک زیاد دارم.دارم باد میکنم فعلا😂 بدظهرم میرم پستونک بگیر ...
ممنون عزیزم, پاپوش اگه بخوای بخری میتونی قرمز بگیری چون دخترونه پسرونه نداره, رنگایه دیگه هم میشه فقط صورتی و آبی بیشتر معلومه که دخترونه یا پسرونه هست وگرنه رنگایه دیگه نه
الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد زندگیم ۹۷/۸/۱۹