2777
2789
مبارکه عزیزم،وای من چقد تو ذهنم همیشه برای این روز برنامه ریزی میکنم،، بنظرم بزار بیاد خونه،برو ی پ ...

انشالله خدا ب توام ی نی نی بده گلم. ایده قشنگیه😍😙

بزار بياد خونرو بادكنك بزن صورتي و ابي ي جفت پاپوش بچگونه بخر بزار تو ي جعبه بده بازش كنه بي بي چك ...

بی بی چکو انداختم.ینی تو سطل اشغاله.مگه میمونه علامتش😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه خبر مسرّت بخشی 😍😍😍😍😍 عزیز دلم، حامله م، آیه گرم حضوری جدید رو تو وجودم حس کردم، هز ...

ی نامه دارم.بااون مینویسم.تو جعبه کادو میذارم با ی پستونک

بی بی چکو انداختم.ینی تو سطل اشغاله.مگه میمونه علامتش😕

خب برگه ازمايشت

با شيشه شير يا پاپوش يا پستونك بزار داخل ي جعبه يا جعبه

تونستي كيك بپز تزيين كن روشو يا بخر

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
باشه پس میمونم😊 ممنون از هکاریتون😝😘🙆

عزیزم برای منم دعا کن این ماه نتیجه بگیرم. حالا که خدا ی تو دلی بهت داده دعاتو حتما اجابت میکنه،حسابی مراقب خودت و فسقلی باش  

خدا جون من به بزرگیت و مهربونیت و اینکه هواموداشتی بارها و بارها پی بردم،،همینطور که با اون همه سختی و غیر ممکن ها من و عشقمو بهم رسوندی بعد چند سال،الان میدونم همین روزا ثمره عشقمون رو بهمون میدی،،من به بخشندگیت شک ندارم
اینجوری میخام درس کنم

ای جانم.مبارک  باشه عزیزم آره این فکر خوبی هست,بعد  علامت بی بی چک میمونه من الان دخترم سه ماهشه دوتا بی بی چک مثبتم دارم هنوز علامتش هست بعضی مواقع میرم نگاهش میکنم

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹   
ای جانم.مبارک  باشه عزیزم آره این فکر خوبی هست,بعد  علامت بی بی چک میمونه من الان دخترم سه ...

خداحفظش کنه عزیزم.برداشتم بی بی چکو😍 بادکنک زیاد دارم.دارم باد میکنم فعلا😂 بدظهرم میرم پستونک بگیر.اخه پاپوش دختر با پسر فرق داره.باز پستونک زیاد خاص نیس😂

خداحفظش کنه عزیزم.برداشتم بی بی چکو😍 بادکنک زیاد دارم.دارم باد میکنم فعلا😂 بدظهرم میرم پستونک بگیر ...

ممنون عزیزم, پاپوش اگه بخوای بخری میتونی قرمز بگیری چون دخترونه  پسرونه نداره, رنگایه دیگه هم میشه فقط صورتی و آبی  بیشتر معلومه که دخترونه یا پسرونه هست وگرنه رنگایه دیگه نه

الیسا زندگی مامانیش و عشق باباییشه,تولد  زندگیم ۹۷/۸/۱۹