2777
2789
عنوان

من بین دوراه موندم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 33 پست
چطور جدا شدی تو رو خدا به منم بگو موندم چکار کنم و تو دادگاه چیا بگم که جدا شم

خیلی سخت  ن ق طلاق داشتم نه معتاد بود نه دست بزن 

مهریه و نفقه اجرا گذاشتم  حکم جلب گرفتم انداختمش زندان ی شب فرداش گفت توافقی جدا شیم ک بعدش جدا شدیم

تقریبا همه چیش میدونم. با مادرش یکبار اومدن خونمون  دیسک کمر داشت یک ساله عمل کرده  اطرا ...

اتفاقا نامزد بودن خیلی بهتره تایه دفه عروسی کنی،این اشتباهو نکن

اگه خدیی نکرده جداهم بشی بهتره تابخوای عروسی کنی و به مشکل بخوری بعدحسرت اون دوران میمونه تودلت

مخصوصا شماکه زندگی ناموفق داشتی ریسک نکن

بــــہ فرزندان خود پـــروازبیاموزید،،،،،،مملکت روهــــــواست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو اين شرايط اقتصادى با آدم بيكار ازدواج نكن. اصلا معلوم نيست اهل كار باشه يا نه.... 

پس انداز داره ک تونست خرج دانشگاه بده و روزمره گیش بگذرونه  ولی خب کار نداره یعنی ب اونا دیگ هم فک کنم 

اتفاقا نامزد بودن خیلی بهتره تایه دفه عروسی کنی،این اشتباهو نکن اگه خدیی نکرده جداهم بشی بهتره تابخ ...

اون ک درست .اینم میگه ادم بخواد پیشرفت کنه چند وقت سختی میکشه.ولی خب شرایط زندگی کردنم  خیلی سخته شده من خیلی پوست کلفت بودم دووم اوردم 

حکم جلب دیگه نمیدن الان مهریه رو قسط بندی میکنن متاسفانه که همه از پسش بر میان.... 

حکم جلب ک تا یه سال پیش میدادن الان نمیدونم ولی مهریه میتونه قسط بندی کنن ولی نفقه باید بده اگ نده می تونی درخواست طلاق کنی 

برای  من تا حکم غیابی رفت نتیجه ک خواست نهایی شه اومد 

چی بگم خواهر  با مشورت بزگترا سبک سنگین کنین ببینین چی میشه در هر حال ارزوی خوشبختی واست دارم ...

ممنون .کسی جز  مامانم ندارم  نه 

از ته دل کسی دلسوزی نمیکنه تو فامیل ک 

عزيزم طلاق قبليت سر چى بود؟!  من شرايط خاصى توى اين آقا نميبينم كه بخواى يه سال عمرت رو بذا ...

خیانت میکرد حتی با دختردایش  ک شوهر داشت 🤦‍بددهن  اسکول ب تمام معنا. خانواده ای ک هیچی مهم نبود حتی روابط بین پسر با زن عموش😑

خب تحصیل کرده و خانواده خوب .کل خانوادش تحصیلات خوبی دارن .چون شناخت دارم ی ذره ذهنم درگیرشه ماشین داره ولی فعلا دست پدرشه  تک پسره و ابن ک خوب ب اندازه ی پس اندازه هم داره فقط مشکلش شغلشه  

یکی از خواستگارام نه سواد خوبی داره ن شناختی دارم. ن خانواده ای دارم ک اجازه بدن بدون عقد و صیغه رفت وآمد کنیم فقط تولیدی داره و ماشین سه  تا پسرن پسر بزرگه حدود ۱۰ سال اختلاف سنی داریم  

یکی هم ک فامیله ک یبار ازدواج کرده و طلاق گرفته ک فک نکرده بهش گفتم نه 

یکی دیگ هم فامیله  از بچگی خیلی انگار میخواسته منو ولی گفت معتادمیشه  ک اونم تا گفتن فلانی گفتم ب هیج وجه حرفشم نزنید 

حالا امشب یکی از دوستا مامانم ک خیلی خانواده محترمی هستن یکی معرفی کرده هیچی ازش نمیدونم 

پسردایم بود ک خیلی میخواستیم همو ک اونم بعد طلاق بازم خواست ولی من گفتم نه 😑