2777
2789
عنوان

متفورمین

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 65 پست
راستی خانما بهم گفته یکی بعد صبحانه بخور یکی بعد ناهار. منظورش اینه معده پر باشه و بعد بخورم ...

نه با موردی نداره اکثرا میگن روزی یکی یا دو تا کی بخورن را نمیگن

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا.. اما من مادرشوهرم قندش بالاشت دیابتیه ..اون متفورنین 500میخوره

مامانم کچلم کرده

هی میگه نکنه قند داری و به من نمیگی

میگم نه بخدا برای تنبلی هست

ولی یکی از موارد استفادش هم بخاطر قند هست

خدا رو شکر به من گفته بعد 40 روز برو ازمایش بده باز البته من خیلی اتفاقی فهمیدم موقع چکاپ فهمیدم ...

بنظرم اگه به دکترت اعتماد داری 

داروتو قشنگ مصرف کن طبق دستورش عمل کن

به من تاکید داشت بعد غذا باشه

یکم معده را اذیت میکنه بخاطر همین بعد غذا بهتره 

قندت هم یهو افت نمیکنه

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
الان هنوزم لب مرره یا باخوردن متفورمین خوب شدی ؟

الان که باردارم ولی قبلش اره خداروشکر هم اوصاع بارداری هم قندم خوب شده بود

خدا رو شکر الان رفع شد کاملا؟ چند وقت قرص خوردید؟ من میترسم باز برم ازمایش نیومده باشه پایین

واسه من پیچیده شد اثلا..ماهی ک متفورمین شروع کردم اخر ماهش فهمیدم حامله ام قطع کردم......ک بعدش سقط شد..یه دکتری تازه گفت متفورمین بی تاثیر توسقطت نبوده..اصلا ترسبدم دیگه نخوردم...الان من موندم بخورم تاقبل اقدامم با نه کلا نخورم 😢

یه