سلام بچه ها امروز مادرشوهرم یه چیز مسخره واسه پسرم خریده بود داخلش یه مشت گل خشک بود یه قلب شکلاتی هم زده بود روش که شوهرم گفت بعدش اینو ۳ تومن خریده حالا اینا به کنار امده داده دست من بهم میگه این کادوی ولنتاین برای تو نیستا برای ایلیا هست ایلیا پسرم هست شمت بودید چی جوابش میدادید خیلی بدم امد
چرا ملت تازگی ها فکر میکنن طلبکاری و زودرنجی شده با کلاسی.هی من بدم میاد چرا این و اون انجام میدن.مگ ...
سر حرف ولنتاین بود خواهر شوهرم گفت تو چی گیرت امده منم بهش گفتم هیچی بعد امد این به من میده میگه این مال تو نیستا واسه ایلیا خریدم تو خودت باشی ناراحت نمیشی
دستش درد نکنه ب شما بدهکار نبوده ک اینم از مهربونیشه
گلم این طرز حرف زدن خیلی بد من اونجا پسرم بود نرفت مستقیم بهش بده امد دادش به من این کادو ولنتاین واسه تو نیستا واسه ایلیا هست من الان باید خوشحال باشم
سر حرف ولنتاین بود خواهر شوهرم گفت تو چی گیرت امده منم بهش گفتم هیچی بعد امد این به من میده میگه این ...
اااصلا عزيزم شايد اون صحبت رو فراموش كرده بوده واي شايد اصلا منظوزي نداشته زن بيچاره حالا هرچي ناراحتي نداره از هر طرف به هرچي اين قضيه نگاه كني فقططططط خوبيه!!!!!
استارتر جان شما مشكل عصبي يا روحي نداري خواهر؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! كادو ولنتاين رو بده به تو ب ...
عزیزم من نمیدونم شما یا با دقت متن رو نمیخوانی یا متوجه نمیشی من چی میگم اتفاقا نه ادم عصبی هستم و نه روحی منم نگفتم به مناسب خاصی به من کادو بده یا نه من کادوش رو میز دیده بودم شوهرم بهم گفت اینو واسه ایلیا خریده و... ولی وقتی میادش به من میده میگه این واسه تو نیستا یعنی میگه فکر نکن من از تو خوشم میاد واست چیزی خریدم واسه نوم چی گرفتم ولی اگه شعور داشت دلیلی نداشت بگه این مال تو نیست میگفت این کادو رو واسه ایلیا خریدم حالا قشنگ بشین گلم فکر کن خودت بزار جای من