2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 26 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا ملت تازگی ها فکر میکنن طلبکاری و زودرنجی شده با کلاسی.هی من بدم میاد چرا این و اون انجام میدن.مگ ...

سر حرف ولنتاین بود خواهر شوهرم گفت تو چی گیرت امده منم بهش گفتم هیچی بعد امد این به من میده میگه این مال تو نیستا واسه ایلیا خریدم تو خودت باشی ناراحت نمیشی

دستش درد نکنه  ب شما بدهکار نبوده ک اینم از مهربونیشه

گلم این طرز حرف زدن خیلی بد من اونجا پسرم بود نرفت مستقیم بهش بده امد دادش به من این کادو ولنتاین واسه تو نیستا واسه ایلیا هست من الان باید خوشحال باشم

گلم این طرز حرف زدن خیلی بد من اونجا پسرم بود نرفت مستقیم بهش بده امد دادش به من این کادو ولنتاین وا ...

استارتر جان شما مشكل عصبي يا روحي نداري خواهر؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

كادو ولنتاين رو بده به تو به چه مناسبت خوب بايد يه جوري با زبون خودش ميگفت برا گل پسرته وااااا

سر حرف ولنتاین بود خواهر شوهرم گفت تو چی گیرت امده منم بهش گفتم هیچی بعد امد این به من میده میگه این ...

اااصلا عزيزم شايد اون صحبت رو فراموش كرده بوده واي شايد اصلا منظوزي نداشته زن بيچاره حالا هرچي ناراحتي نداره از هر طرف به هرچي اين قضيه نگاه كني فقططططط خوبيه!!!!!

تو هم اينقدر حوشي و عصبي نباش دلت ازشون پره هاااا

سر حرف ولنتاین بود خواهر شوهرم گفت تو چی گیرت امده منم بهش گفتم هیچی بعد امد این به من میده میگه این ...

اشتباه كردي گفتي هيچي بايد ميگفتي يه دنيا عشق و محبت و مهربوني از اين بيشتر چي ميخوام از شوهرم😐

منم روز پدر کادو میگیرم میرم بهش میدم میگم این مال شما نیستا مال بابا جونه خخخخخ

اشتباه محض ميكني به روي خودت نيارررر ...

فراموش به خوبي بردار كه اگر خيال بد هم داشته زورش بگيره

استارتر جان شما مشكل عصبي يا روحي نداري خواهر؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! كادو ولنتاين رو بده به تو ب ...

عزیزم من نمیدونم شما یا با دقت متن رو نمیخوانی یا متوجه نمیشی من چی میگم اتفاقا نه ادم عصبی هستم و نه روحی منم نگفتم به مناسب خاصی به من کادو بده یا نه من کادوش رو میز دیده بودم شوهرم بهم گفت اینو واسه ایلیا خریده و... ولی وقتی میادش به من میده میگه این واسه تو نیستا یعنی میگه فکر نکن من از تو خوشم میاد واست چیزی خریدم واسه نوم چی گرفتم ولی اگه شعور داشت دلیلی نداشت بگه این مال تو نیست میگفت این کادو رو واسه ایلیا خریدم حالا قشنگ بشین گلم فکر کن خودت بزار جای من