2777
2789
عنوان

خونم کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 3376 بازدید | 67 پست

اتاق۱۲متری

اشپزخونه ۵متری

سالن ۱۴متری

راهرو دراز

خونت از من بدتر نیس.دوتا بچه هم دارم😑

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه دارید؟

بله . ی دختر ۴ ماهه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

هي خواهر خدارو شكر كن خونه داري ناشكري نكن همونم دوست داشته باش و هي كوچولو كوچولو تغيرش بده

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

عکس خونه بزرگ میبینم حسودی نمیکنم‌ولی دلم‌میخواد.انشاا...همه بتونن خونشون رو بزرگتر کنن. با دوبچه شیطون خونه کوچیک عذابه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

عزيزم خودت حال و هواش و عوض كن 

اگه ميتونى از رنگ هاى روشن استفاده كن بزرگ تر نشون بده 

پرده حرير سفيد بلند بزن 

مبل ال هم سفارش بده برات اندازه بيان بزنن 

كوچيك تر بسازن 

اشپزخونت هم اگه رو كابينت ها پره خلوت كن 

🧿

عزیزم منم خونه ام شصت متره البته وسایل دارم و از وسایل راضیم اما از خود خونه نه،ولی تازگیا به یه نتیجه ای رسیدم خوشبختی و حس خوب داشتن مرتبط با داراییها نیست شما هم کم کم شروع کن چیزایی که دوست داری بع خونه اضافه کن الان مبل و همه چی قسطی میدن انشالله وضع همه مون بهتر میشه خونه بزرگترم میخریم

خونه ی ما پنجاه و پنج متره اجاره ای هستیم. 

سه نفری داریم با عشق کناره هم زندگی میکنیم.

فامیلامون میگن خونه ی بزرگتر اجاره کنین ماهم هرسال این خونه رو تمدید میکنیم. چون واقعا توش راحتیم. 

♦️نظره هرکسی برای خودش محترمه♦️                      🚫توهین و تمسخر فقط بخاطر نظر ممنوع 🚫