2777
2789

تو هم بزنش

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدالعنت كنه مادرشوهرى ك پسرشو پر ميكنه برعليه زن

خاك تو سر مردى ك بخاطر مادرش زنشو عذاب بده از جمله شوهرخودم

ببخشيد اعصابم داغون شد

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔
اگ میشد من زده بودم😐 فقط ی بار پاشو گاز گرفتم

واى ببخشيد خندم گرفت پاشو گاز گرفتى  

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

حقیقت تلخ اینه که شوهرت همچین آدمیه! راهت مشخصه به نظر من. یا کنار میای و سعی می کنی زمینه ی همچین اتفاقی رو فراهم نکنی و یا نمی تونی کنار بیای و اول سعی می کنی با حرف زدن، واسطه قرار دادن بزرگ تر ها، تهدید و یا استفاده از مشاور، عوضش کنی. اگه عوض نشد راهت رو ازش جدا می کنی.

در مورد اینجور آدما متاسفانه اینم وجود داره که کسی که دست بزن داره، یاد گرفته خشمش رو اینجوری خالی کنه. برای همین احتمال زیادی داره که فردا در مورد بچت هم همین کارو بکنه. اگه عوض شدنی نبود، فکر همه جاشو بکن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
دیگه ناچار شدم 😅اومد پاشو ببره بالا من رو زمین بودم منم گاز گرفتم فقط همون ی بار

دمت گررررم خوب كارى كردى  

از روز ک بیست و چهارساعت هست روزی 4 ساعت میره خونخ مامانش 

تازه اگ شانس بیارم منو نبره 

بعضی شبا هم باید رفت اونجا خوابید 

و ملماتنش رو هم ممکنه بیاره ک خونمون بخوابه

برای رفع مشکلاتم ی صلوات بفرستید