2777
2789
عنوان

تاپیک جاریم هرجا میره شیفتش میشه ..

693 بازدید | 35 پست

کاری ندارم به نظرات منفی و طنزهای بانمکی که خیلی از بچه ها تو تاپیک 

mostoofi-talla#‍ 

گفتن...اما برای من تاپیک بسیار مفیدی بود..چون خودم وخیلی از بپه ها تاپیکامون از دغدغه هاوگرفتاری هامونه و میشه گفت کمتر چیزی یاد گرفتیم ...اما تو همین تاپیک به جز استاتر دوستان زیادی اومدنو از خودشون گفتن ..

من نوعی همیشه در تلاشم تا بهترین باشم اما گاهی مسایل زندگیم دغدغه هام باعث میشه که یادم بره من قبل از اینکه این مشکلاتو داشته باشم یه آیدام !

آیدایی که منظمه و به خودش همیت میده مسلما انقدر به مرور هوشمندانه زندگی میکنه که کمتر مشکلات براش پیش میاد..

خیلی از بچه ها حموم گل رز و زیر سوال بردن که تو این گرونی چجوری میشه ... کافیه تو خونتون بهارو تابستون گل داشته باشین .واقعا نمیشه انجام داد؟ حالا وان نیست نمیشه با آب گل صورتمونو بشوریم ؟یا مثلا پوست سیبی که دور میندازیم نمیشه همونو جوشوندو با آبش پوستو شست ؟

بنظرمن کسایی که به آدم ایده میدن قابل تحسین و تقدیرن ...چون ادمو به خودش میارن.. من یه خانمم که سعی میکنم دمنوشم داشته باشم به خودم بخور بدم اما گاها یادم میره و یادم نمیمونه که ایناباعث افزایش اعتماد بنفسو سلامتیم ..

حتی اگه دروغ باشه این تاپیکاباید ادامه پیدا کنه ..چون یه ایدس.

مرسی از استاتر عزیز تاپیک مربوطه .

تو "زندگیم" به هرچی خواستم نرسیدم ...میخوام به بهتراز اونابرسم ..ولی گاهی خاطره هابهم زخم میزنن..برام دعاکنین

الان نزدیک سال نو هستیم.... بهتره نو وتازه بشیم... 

هرکی هر ایده ای برای زیبایی یا جذاب شدن داره بزاره ......به هم کمک کنیم .

تو "زندگیم" به هرچی خواستم نرسیدم ...میخوام به بهتراز اونابرسم ..ولی گاهی خاطره هابهم زخم میزنن..برام دعاکنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من هیچ هم دروغ نبود این تاپیک من خودم نمونش رو یه بار  در تمام عمرم دیدم و اون مربوط به یکی از همکلاسیم بود تمام مدرسه میخواستنش زنگای تفریح همه بچه ها جمع میشن دورش هر دبیری که میومد کلاس محوش میشد و علاقه عجیبی بهش پیدا میکرد حتی چن تا از معلمامون خواستگاریش کردن برای اقوامشون حتی نمیتونین تصور کنین از چه جذبه ای دارم صحبت میکنم یه جورایی سلبریتی مدرسه بود

منم یکی از دوستای دبیرستان خودم بود ......بهش غبطه می خوردم اما ازش الگو می گرفتم

شانس هم داشته

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
منم یکی از دوستای دبیرستان خودم بود ......بهش غبطه می خوردم اما ازش الگو می گرفتم

من فک میکنم جذابیت یه چیزی ذاتیه همین همکلاسیم حتی اگه گونی تنش میکرد یه مشتم گل میمالید به سر و صورتش بازم تو چشم بود و کارش کلاس داشت برا بقیه به جورایی یه نیرویه ماورایی و جادویی هست جذابیت

منم یکی از همکلاسیام اینطوری بود 

اون قیافش معمولی بود ولی خیلی پراعتماد به‌نفس بود وبچه درسخون همین معلما و بچه ها خیلی دوسش داشتن

البته من که به شخصه دوستش نداشتم

دومین فردیم که خیلی دوسش‌دارن دخترعممه اون خیلییییییییییی با سیاست رفتار میکنه بخاطر همین توفامیل و اشنا و مدرسه و ...خیلی خاطرخواه داره 

و البته چون باهاش‌مقایسه میشم ازش بدم میاد خلاصه که از همشون بدم میاد

حسودم خودتونید

حسود_پلاستیکی#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

من خودم از جذابیت منظورم اینه یه جایی میری نمیشناسنت یا اصلا شما حرفی نمیزنی بعد میبینی خیلیا میان سر صحبت رو باز میکنن یا میخوان حرف زدنت رو بشنون بعد هم طرح دوستی میخوان باهات بریزن 

من فک میکنم جذابیت یه چیزی ذاتیه همین همکلاسیم حتی اگه گونی تنش میکرد یه مشتم گل میمالید به سر و صور ...

آره دقیقا. من اسمش رو شانس می زارم

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن