ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عشق عشقه دیگه عزیزم جنسیت نداره که،البته خیلی کم پیش میاد یکی عاشق واقعی باشه من یه خانمیو میشناسم نامزد عقدیش شهید شد با اینکه دختر بود دیگه ازدواج نکرد جهزیه اشو گذاشته تو یه اتاق عکس نامزدشم زده به دیوار ۳۰ ساله داره تنها زندگی میکنه،یا یه آقائی که همسرش موقع زایمان فوت کرد بچه اشو دست تنها بزرگ کرد دیگه ام ازدواج نکرد اونم ۳۰ سال میگذره از فوت همسرش،یه همچین عشقی خیلی قشنگه امیدوارم همه این طوری عاشق بشن البته کنار عشقشون تا آخر عمر با خوشی زندگی کنن
عشق عشقه دیگه عزیزم جنسیت نداره که،البته خیلی کم پیش میاد یکی عاشق واقعی باشه من یه خانمیو میشناسم ن ...
عزیزم من نمونه عینیش رو تو خونمون دارم بابام بعد از مرگ مادرم ازدواج نکرد الان 24 سال میگذره،ولی من تنهاییش رو درک میکنم،انواع و اقسام مریضیها رو گرفته چون خلا روحی داره و حتی ما ازدواج کنیم تنهاترم میشه،بنظرم آدمیزاد تا وقتی زنده ست احتیاج به همدم داره این اشتباه ست که تا آخر عمر ازدواج نکنی،الهی فداش بشم خودش رو وقف ما کرد