2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله خوب اینم هست. یادمه حتی پسرِ به خاطر یاسمن از خارج رفتن منصرف شد . از مرگ زنش چند روز گذشته ؟

من کامل نمیبینم،هر وقت مامانمو خواهرم میبینم دارن نگاه میکنن منم میشینم کنارشون،اهل تلویزیون دیدن نیستم،ولی هنوز ساله طرف نشده

نه ایشالا امیدوارم بیاد حامد و بسووزه از این کارش البته در اون صورت فیلم ترکی میشه😂

آخه بالاخره باید یه نکته آموزشی داشته باشه که انتخاب عجولانه و احساسی که همه مخالفن چه عاقبتی داره

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

فکر کنم دختره با سروش به اختلاف بخورن و  طلاق میگیره قبلش

با چ رویی میخواد تو چشای حامد نگاه کنه

اون بنده خدا زنده ام باشه انتظار داشته این ی مدتی رو صبر کنه

انگار دختره ترشیده بوده انقد عجله داشت

جا دیگه ک حرصم گرفت این بود ک گفت باید فک کنه من مادرشم طفلک ندا زن اول سروش😑

زن اولا چقد بدبختن

واقعاااا؟ من تصورم فقط درباره اقایونه

عشق عشقه دیگه عزیزم جنسیت نداره که،البته خیلی کم پیش میاد یکی عاشق واقعی باشه من یه خانمیو میشناسم نامزد عقدیش شهید شد با اینکه دختر بود دیگه ازدواج نکرد جهزیه اشو گذاشته تو یه اتاق عکس نامزدشم زده به دیوار ۳۰ ساله داره تنها زندگی میکنه،یا یه آقائی که همسرش موقع زایمان فوت کرد بچه اشو دست تنها بزرگ کرد دیگه ام ازدواج نکرد اونم ۳۰ سال میگذره از فوت همسرش،یه همچین عشقی خیلی قشنگه امیدوارم همه این طوری عاشق بشن البته کنار عشقشون تا آخر عمر با خوشی زندگی کنن

تقصیرمطلق بنده خدانبوداگه بچه نداشت شایدحالاحالازن نمیگرفت ولی وقتی دیدبچش یاسمن خوب بهش میرسه وبهم وابسته شدن فک کردیه پیشنهادمیدم که یاسمن بانوسریع قبول کردوگرنه مطلق سرکلاس خیلی راحت درسشم گوش میدا وایییی اون لحظه یاسمن بسوزه وقتی بفهمه حامدزندس.یاسمن خنگ فک کرددیگه هیچوقت عاشق نمیشه ولی حتی اگه حامدبرنمیگشت بایدوای میسادکه وقتی عاشق یه پسربشه دوباره ازدواج کنه.بعدم اینکه اول فیلم دوستاش فال قهوه گرفتن گفتن بعد۷سال به عشقت میرسی ممکنه بعدهابهم برسن😏

ممکنم هس حامدباکلاربس ...

گرنگهدارمن آنست که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد.
عشق عشقه دیگه عزیزم جنسیت نداره که،البته خیلی کم پیش میاد یکی عاشق واقعی باشه من یه خانمیو میشناسم ن ...

عزیزم من نمونه عینیش رو تو خونمون دارم بابام بعد از مرگ مادرم ازدواج نکرد الان 24 سال میگذره،ولی من تنهاییش رو درک میکنم،انواع و اقسام مریضیها رو گرفته چون خلا روحی داره و حتی ما ازدواج کنیم تنهاترم میشه،بنظرم آدمیزاد تا وقتی زنده ست احتیاج به همدم داره این اشتباه ست که تا آخر عمر ازدواج نکنی،الهی فداش بشم خودش رو وقف ما کرد

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید