2777
2789
حالا چرا تاراحتی؟حتما ی بهترشو خریدی نه؟

خونمونو عوض کردیم یک ماه بود تو اون بودیم از گازم استفاده کرذم 

اومدیم این خونه خودش گاز داشت که فروختم

نه هنوز نخریدم😣😣

خیلی گرون شدن نه ؟

آخ گفتی بیمار ی احمقی فک کنم فتیش بود گیر داده بود عکس کفشو تو پا برام بفرست قشنگ معلوم بود فقط کرم ...

اره منم ي بار ي شلوار گذاشتم ميگفت توتنت ميخام ببينم😐

شمارم كلا ب باد رفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخ گفتی بیمار ی احمقی فک کنم فتیش بود گیر داده بود عکس کفشو تو پا برام بفرست قشنگ معلوم بود فقط کرم ...

دقیقا برای منم این پیش اومد شوهرم زنگ زد هر چی از دهنش در اووم بهش گفت

بعدشم اگهی و حدف کردم

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
اره منم ي بار ي شلوار گذاشتم ميگفت توتنت ميخام ببينم😐 شمارم كلا ب باد رفت  

چقد گند همه چیو در میارن اه

حالا من ی خط الکیو گذاشتم واسه اینکار.پس آدم لباسایی که نو هستنو نمیخوادو باید چیکار کنه دو سه بار بیشتر نپوشیدم راستش دلمم نمیاد ببخشم خیلی حیفه کلی پول خوردن

چقد گند همه چیو در میارن اه حالا من ی خط الکیو گذاشتم واسه اینکار.پس آدم لباسایی که نو هستنو نمیخوا ...

من اصلا ي شلوارويي خريدم ي دفعه هم نپوشيدم تيكتشم كنده نشده تواتاقم افتاده 😐😭😭

خونمونو عوض کردیم یک ماه بود تو اون بودیم از گازم استفاده کرذم  اومدیم این خونه خودش گاز داشت ...

آهااا الان که همه چی گرون شده.اگه مستاجری کاش نمیفروختی میذاشتی تو انبار یا ی جایی

من اصلا ي شلوارويي خريدم ي دفعه هم نپوشيدم تيكتشم كنده نشده تواتاقم افتاده 😐😭😭

منم از این لباسا زیاد دارم نمیدونم چیکار کنم مخصوصا پیرهن مجلسی که آدم ی مجلس میپوشه میزاره کنار

واقعا تو ایران لباس خریدن ضرره خیلی کشورا واسه مراسما لباس کرایه میدن بعدم پسش میگیرن