2777
2789
عنوان

ولنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 38 پست
خب من از همون دسته هستم که با بریز و بپاشای محرم و صفر مشکل دارم اما توی ولنتاین هم بریز و بپاشی ندا ...

اخه دقیقا فکر میکنید کیا میان پا سفره امام حسین. بخدا همهشون از قشرضعیف جامعه هستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل کادو گرفتنه نیست مشکل اینجاست همین آدما موقع محرم صفر و اربعین و سفر کربلا رفتن یاد فقرا میافتن ...

خب هر کسی دلش با ی چیز خوشه ...ما نمیتونیم دیگرانو قضاوت کنیم ...شاید مثلا  یکی با رفتن ب انتالیا و دبی و ولنتاین خوشحال شه ....یکی با نذر دادن خوشحال شه ....خیلیا از کسایی ک نذر میدن فقط برا چشو همچشمیه ....خیلی از کسایی ک سفر میرن هم کما بیش  کمک میکنن ب دیگران ولی لذت زندگیشونم دارن

😊^^^^^^دیگ ب دیگ میگه‌روت سیاه^^^^^^😊
خب من از همون دسته هستم که با بریز و بپاشای محرم و صفر مشکل دارم اما توی ولنتاین هم بریز و بپاشی ندا ...

الان یه مدت تو همین نی نی سایت ولنتاین بازارش گرمه و کلی هم بابتش هزینه میشه.. اما هزینش کسی رو یاد فقرا نمیندازه 

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
مشکل کادو گرفتنه نیست مشکل اینجاست همین آدما موقع محرم صفر و اربعین و سفر کربلا رفتن یاد فقرا میافتن ...

تو هر دو مورد هم پیشنهاد چرتیه هر چیز سر جای خودش اتفاقا من اول که متن استارتر رو خوندم میخواستم بگم محرم و سفر فقیر و فقرا. ولنتاین فقیر و فقرا پس سرمون رو بذاریم بمیریم دیگه فکر نمیکردم یه جور تلافی باشه کلا زندگی با این مراسمات که معنی پیدا میکنه هر چیز هم سر جای خودش نه افراط نه تفریط

(( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه
اخه دقیقا فکر میکنید کیا میان پا سفره امام حسین. بخدا همهشون از قشرضعیف جامعه هستن

دقیقاً 👌👌👌

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

خب هر کسی دلش با ی چیز خوشه ...ما نمیتونیم دیگرانو قضاوت کنیم ...شاید مثلا  یکی با رفتن ب انتال ...

آره دیگه حرف همینجاست همیشه کسایی که واسه محرم صفر هزینه میکنن ریاکاران 😏😏خواهشا شعار نده دوست عزیز 

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره