2777
2789
پارسال اومدن خونمون گوشوارہ خریدن زحمت کشیدن امسال میخوام ببینم عیدی باید بدن یا نہ؟ لباس ھمسرم واسم ...

من پارسال لباس بیرون وخونه برام گرفتن آجیل وشیرینی شکلات میوه سبزی پلو ماهی هفت سین برام تزیین کرده بودن اورده بودن البته همه ی هزینه هاشوهمسرم دادولی طلاندادن

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
پارسال اومدن خونمون گوشوارہ خریدن زحمت کشیدن امسال میخوام ببینم عیدی باید بدن یا نہ؟ لباس ھمسرم واسم ...

پدرشوهرمم ۱۰۰داد

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من پارسال لباس بیرون وخونه برام گرفتن آجیل وشیرینی شکلات میوه سبزی پلو ماهی هفت سین برام تزیین کرده ...

اھا اینکارا واسم انجام ندادن لباسم ھمسرم واسم خرید ولی گوشوارہ اوردن نمیدونم امسال چہ جوریہ فدات بشم این چیزا واقعا مھم نیست خدا ھمسرامونو حفظ کنہ 

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
اھا اینکارا واسم انجام ندادن لباسم ھمسرم واسم خرید ولی گوشوارہ اوردن نمیدونم امسال چہ جوریہ فدات بشم ...

اره درست میگی مهم همسره😊ولی خب ایناهم دلخوشیه😄😄😄انشالاخوشبخت بشی😚

۱۶ تا النگو دو تا سرویس یه تکپوش پنج تا انگشتر دو جفت گوشواره یه نیم ست حلقه........داشتم  فروختم خونه خریدیم

در حال حاضر گوشواره حلقه النگو زنجیر و پلاک

تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست...                                     در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
والامن که مجبورش نکردم فقط سرویسوهی میگم بهش که بخره وگرنه بقیشو به میل خودش مناسبتای مختلف خریده😊

خب انتظار داري لابد حتي همون سرويس رو

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
من ۵تاالنگو معمولی یه حلقه یه نشون یه انگشتر یه پلاک زنجیر

شغلتون؟

کاربر آقاست،، کاربرآقاست، کاربرآقاست،،دقت کن،، لایک میکنی، ریپلای میکنی،دقت کن ، عزیزم میگی ، خواهر میگی دقت کن، بعد نیا قر و فر بریز نمیدونستم!! چون جوابت نمیدم ،، چرا حسودیت میشه خانم متاهل ،دخترخانمی جوابم رو میده یا میاد خصوصیم!سرت تو کارخودت باشه دیگه ، ناراحت نباش کسی با من دوست نمیشه،اصلا فکر کن من میخوام تو دنیای مجازی دوس دختر داشته باشم(این قسمت مجردها دقت کنناااا نخ دادم زیرپوستی شما کار خودت بکن دوستی بفرست فقطم تهران سمت بالا   تاپیک جالب بود تگ کنید  ) ، ازین ک بالاتر حرفی نیست پس بیخیال من شین دیگه لطفا)کامنت میزارم ترک تاپیک میکنم ریپلای میکنی میام میخونم میگی چرا اومدی!!!!؟؟؟ از عاقبت فرار از مدرسه ست ک‌اینجام هی نگو علاف بیکار ، مرد الان باید سرکار باشه!! چیزی بنام شخصیت مانع هست ک بخوام جواب بعضیاروبدم،، بما ک میرسه میشی امامزاده فرزند پیغمبر،، واه واه النگوهات نشکنه !!!!خسته شدم خدایا بسه دیگه!!!،**‏با همه صدف طاهریانی ، با ما آزاده نامداری؟ (آرزوی شخصیم: تاپیک راهنمایی از مرکز خرید درمورد سیسمونی دخترپسر دوقلوم البته بعد پیدا کردن مادرش)
در هر صورت خوبه(منطقیه) که همه چی نصف نصف باشه.

اره بنظر منم همه حقهايي كه خانومها ندارن بايد بگيرن مخصوصا اونا كه با خواستگاري ازدواج ميكنن 

حق طلاق

حق حضانت 

حق تحصيل 

حق اشتغال

حق محل زندگي

حق خروج از كشور

ادم اينارو داشته باشه مهريه و طلا در اون صورت مهم نيست

ولي اگه نباشه اين دوتا اهميت زيادي داره

خداوندا مثل هميشه به حضورت كنارم نياز دارم، دوباره مرا در آغوش بكش و حمايتم كن كه جز تو كسي رو ندارم🥺
 مامانم یدونه النگو وگوشواره سرعقدبهم دادن یدونه ام قراره پاتختی واسم بیارن😊

خودت ن بابا مامانت