2821
2789
میخوای باردار شی؟پریودت نامنظمه

آره متاسفانه. ناباروری میاره. همش کنترل بودم ولی چهارماه قطع کردم کهباردار بشم پریود نمیشدم. دیگه مدروکسی پروژسترون داده. هفته ی دیگه هم باید برم دکتر برای بارداری لتروزول بده. تخمک آزاد نمیشه میمونه تبدیل به کیست میشه. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره متاسفانه. ناباروری میاره. همش کنترل بودم ولی چهارماه قطع کردم کهباردار بشم پریود نمیشدم. دیگه مد ...

یعنی قرص ضد بارداری میخوردی

برای سلامتی همه پدر ومادرها یه صلوات بفرستین
مدت پریودیم ۵ روز بود این ماه شد ۷روز

منم مدت پریود هام سه روزه بعدش تا روز هفتم لکه بینی هستش. یعنی بده؟؟؟خیلی خونریزی کمی دارم. با اینکه چهار ماه پریود نشده بودم.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
یعنی قرص ضد بارداری میخوردی

بله 12 سال

۱۲ سال پیشگیری میکردی که بچه دار نشی یا واسه تنظیم پریودی نجبور بودی بخوری

واسه تنظیم پریود مجبور بودم. ازدواج نکرده بودم. 

واسه تنظیم پریود مجبور بودم. ازدواج نکرده بودم. 

از دست این دکترای بیسواد به منم داده بودن ولی یه بار رفتم مشهد پیش دکتر ارندی گفت تا ازدواج نکردی نیاز نیست بخوری و دارو رو قطع کردم بعد ازدواجم تو عقد که رفتم دکتر گفت جلوگیری نداشته باش و سریع بچه دار شو چون تنبلی داری منم یه سال طبیعی جلوگیری کردم و با قرص لتروزول سریع باردار شدم انشاالله شما هم به زودی مامان میشی

از دست این دکترای بیسواد به منم داده بودن ولی یه بار رفتم مشهد پیش دکتر ارندی گفت تا ازدواج نکردی نی ...

مرسی عزیزم.

آخه اصلا بدون دارو پریود نمیشدم. چند تا دکتر رفتم گفتند باید کنترل باشی.

مرسی عزیزم. آخه اصلا بدون دارو پریود نمیشدم. چند تا دکتر رفتم گفتند باید کنترل باشی.

انشاالله به زودی مامان میشی گلم اگه لایق باشم واست دعا میکنم

انشاالله به زودی مامان میشی گلم اگه لایق باشم واست دعا میکنم

ممنونم انشاالله. 

فدات.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز