2777
2789

میگن کسی که خواهر نداره🙄

مثل ماکارانی میمونه🍝 که ته دیگ نداره 😢

حالا من همون ماکارونی بی ته دیگم 😢😢

آهای اونایی که خواهر دارین

بدونین بهتون حسودیم میشه

دیدم هی بی ته دیگا میان ریپلای میکنن منو

گفتم یه تاپیک بزنم😂 

خلاصه که 

نه به ماکارونی بی ته دیگ😐

بی ته دیگ هم خوشمزه است ولی 

با ته دیگ خوشمزه تره😋🍝😂

ماکارونی های بی ته دیگ جهت حمایت 

به کمپین بی ته دیگ ها  با هشتگ#من_همون_ماکارونی_بی_ته_دیگ_ام😶بپوندید😂😂😂😂

#هشتگ فراموش نشه

نیلای_ماکارونی_بی_ته_دیگ# 😢

نیلای_نه_به_ماکارونی_بی_ته_دیگ# 🖐️😐‍ ‍‍ ‍ ‍ ‍ ‍‍ ‍ ‍‍  ‍‍ ‍ 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من ته دیگ میخوام😢😢😢خوشبحالتون ک ته دیگ دارید

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من نه خواهردارم نه برادر

تو منی یا من تو هم😐منم نیلوفرم 74 هم هستم

تک دخترم هستم🤗😂ولی دوتا نره غول دارم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من-همون-ماکارونی-بی# ته دیگم

🤗😂🍝

ندارم و بسیار راضییی....دوستی دارم ک ۵تا خواهر داره ولی میگه تو خواهر منی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من_ماکارونی_با_ته_دیگ# م😜😜😜😜😜😜😜😜😜😛😛😛😛😛

ته دیگ موخامَ😢