2777
2789

میگن کسی که خواهر نداره🙄

مثل ماکارانی میمونه🍝 که ته دیگ نداره 😢

حالا من همون ماکارونی بی ته دیگم 😢😢

آهای اونایی که خواهر دارین

بدونین بهتون حسودیم میشه

دیدم هی بی ته دیگا میان ریپلای میکنن منو

گفتم یه تاپیک بزنم😂 

خلاصه که 

نه به ماکارونی بی ته دیگ😐

بی ته دیگ هم خوشمزه است ولی 

با ته دیگ خوشمزه تره😋🍝😂

ماکارونی های بی ته دیگ جهت حمایت 

به کمپین بی ته دیگ ها  با هشتگ#من_همون_ماکارونی_بی_ته_دیگ_ام😶بپوندید😂😂😂😂

#هشتگ فراموش نشه

نیلای_ماکارونی_بی_ته_دیگ# 😢

نیلای_نه_به_ماکارونی_بی_ته_دیگ# 🖐️😐‍ ‍‍ ‍ ‍ ‍ ‍‍ ‍ ‍‍  ‍‍ ‍ 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من ته دیگ میخوام😢😢😢خوشبحالتون ک ته دیگ دارید

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من نه خواهردارم نه برادر

تو منی یا من تو هم😐منم نیلوفرم 74 هم هستم

تک دخترم هستم🤗😂ولی دوتا نره غول دارم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

من-همون-ماکارونی-بی# ته دیگم

🤗😂🍝

ندارم و بسیار راضییی....دوستی دارم ک ۵تا خواهر داره ولی میگه تو خواهر منی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
من_ماکارونی_با_ته_دیگ# م😜😜😜😜😜😜😜😜😜😛😛😛😛😛

ته دیگ موخامَ😢

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز