2777
2789

خداوندا 

بارالهی🤪

تو را ‌شاکریم

که

به ما ولنتاین دیگر توفیق سینگل ماندن و عقده ای شدن عطا نمودی😐

بار الهی عایا ما بهر تماشای جهان آمده ایم؟! 🙄

پ کو اون نیمه گوربه گور شده ی ما🤨😂

و همانا 

ای کسانی که کادوی ولنتاین گرفتین

و 

هی فرت فرت کنان عکس میگذارید

من و خرسم

من و شکلاتم 

من و کوفت

و داغ دل ما سینگل ها را تازه میکنید😒

الان همتونو  گزارش میزنیم 

قط دسترسی شین😂حالتون جا بیاد😐😂

عامو_فانه_بوخودااااا😐#  ‍ 

‍ ‍

نیلای_سینگل💔# 😒

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😂

خدایا به اینا شوهر بده دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نترس من متاهل هیچی کادو نگرفتم شوشو شرمنده شد آخه من واسش جوراب خریده بودم اون هیچ☹☹☹

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

اون نیمه گور به گور شدت بغل دوس دخدرشه و داره ماچ و بوس میکنه و واسش گل و خرس و اوجولات میخره😂😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
آی ام سینگل...😃 خیلی ام باحاله سینگلی...

😒ولی من شکلات خرسی میخوام😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

😒ولی من شکلات خرسی میخوام😂

خودت بخر فردا خودتو سورپرایز کن...😄

تنها چیزی که به ذهنم رسید...

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤

والا شب ولنتاین من داره در کنار خانواده شوهر میگذره😓

خوشبحال سینگلا😒

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اون نیمه گور به گور شدت بغل دوس دخدرشه و داره فرت ماچ و بوس میکنه و واسش گل و خرس و اوجولات میخره😂� ...

😒چ غلطا 

از همینجا میگم نیمه گور ب گور شده هر گوری هستی 😒 بعدا خدمت رسیدی چشاتو در میارم😒😒

چشم منو دور دیدی  فرت فرت ماچ میکنی گل میدی گل میسونی 😐😂

والا شب ولنتاین من داره در کنار خانواده شوهر میگذره😓 خوشبحال سینگلا😒

😂😂 

خودت بخر فردا خودتو سورپرایز کن...😄 تنها چیزی که به ذهنم رسید...

😂😂😂رژیم شکنی😒؟! ن ن ن ن 

شوهر من از جعبه یه شکلات قلب برداشته با عشوه میگه ولنتاینت مبارک بعد توقع داشت من کلی ذوق کنم 😐😐😐😐😐ولی نمی دونم چرا من ولنتاین دوست ندارم. 😕😕😕

دوستان عزیزم برای همه منتظران نی نی لطفا یه صلوات بفرستین. ممنون 🙍🙆👪👼👼👼
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز