2777
2789

خداوندا 

بارالهی🤪

تو را ‌شاکریم

که

به ما ولنتاین دیگر توفیق سینگل ماندن و عقده ای شدن عطا نمودی😐

بار الهی عایا ما بهر تماشای جهان آمده ایم؟! 🙄

پ کو اون نیمه گوربه گور شده ی ما🤨😂

و همانا 

ای کسانی که کادوی ولنتاین گرفتین

و 

هی فرت فرت کنان عکس میگذارید

من و خرسم

من و شکلاتم 

من و کوفت

و داغ دل ما سینگل ها را تازه میکنید😒

الان همتونو  گزارش میزنیم 

قط دسترسی شین😂حالتون جا بیاد😐😂

عامو_فانه_بوخودااااا😐#  ‍ 

‍ ‍

نیلای_سینگل💔# 😒

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

😂

خدایا به اینا شوهر بده دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس من متاهل هیچی کادو نگرفتم شوشو شرمنده شد آخه من واسش جوراب خریده بودم اون هیچ☹☹☹

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

اون نیمه گور به گور شدت بغل دوس دخدرشه و داره ماچ و بوس میکنه و واسش گل و خرس و اوجولات میخره😂😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
آی ام سینگل...😃 خیلی ام باحاله سینگلی...

😒ولی من شکلات خرسی میخوام😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

😒ولی من شکلات خرسی میخوام😂

خودت بخر فردا خودتو سورپرایز کن...😄

تنها چیزی که به ذهنم رسید...

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤

والا شب ولنتاین من داره در کنار خانواده شوهر میگذره😓

خوشبحال سینگلا😒

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

اون نیمه گور به گور شدت بغل دوس دخدرشه و داره فرت ماچ و بوس میکنه و واسش گل و خرس و اوجولات میخره😂� ...

😒چ غلطا 

از همینجا میگم نیمه گور ب گور شده هر گوری هستی 😒 بعدا خدمت رسیدی چشاتو در میارم😒😒

چشم منو دور دیدی  فرت فرت ماچ میکنی گل میدی گل میسونی 😐😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا شب ولنتاین من داره در کنار خانواده شوهر میگذره😓 خوشبحال سینگلا😒

😂😂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودت بخر فردا خودتو سورپرایز کن...😄 تنها چیزی که به ذهنم رسید...

😂😂😂رژیم شکنی😒؟! ن ن ن ن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر من از جعبه یه شکلات قلب برداشته با عشوه میگه ولنتاینت مبارک بعد توقع داشت من کلی ذوق کنم 😐😐😐😐😐ولی نمی دونم چرا من ولنتاین دوست ندارم. 😕😕😕

دوستان عزیزم برای همه منتظران نی نی لطفا یه صلوات بفرستین. ممنون 🙍🙆👪👼👼👼