2777
2789
عنوان

دیوانه...💔+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 58 پست

عزيزم غصه نخور خودت قبول داري كه قسمت نبوده با هم باشين، ولي من يكيو ميشناسم مامانش مجبورشون كرد به خاطر دلايل مسخره از نامزدش جدا بشه، خيلي هم مذهبي بودن، پسره رفت يكيو گرفت فتو كپي همون دختره پدر مادر شوهره رو دراورده الان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چند سال پیش همچین اتفاقی برام افتاد یه سال باهم بودیم اخرش باباش مجبورش کرد با دخترعمش که پولدار بودن ازدواج کنه. باورتون نمیشه عمش خودش اومد پیشنهاد داد و مهریه و کالا هم نخواست ازشون. ولی الان منم ازدواج کردم اصلا دیگه برام مهم نیس

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

😭😭😭😭

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

متاسفم دوستم😞

نمیدونم حال تو الان بدتره یا من که بعد از بی نهایت عاشقی بی نهایت از خودگذشتگی بهم خیانت شد

ولی اگر بخوام انتخاب کنم ترجیه میدادم بهم نمیرسیدیم ولی اینطور به احساسم ضربه نمیخوره

یاد اینکه تو چله زمستون وقتی ماشین نداشتیم باموتور دور میخوردیم وقتی دم صبح از خونه میپیچیدم که یکساعت فقط تو خیابون دور بخوریم

این خاطره ها منو میکشه

استارتر جان به این فک کن که هرچند زمان کمی ولی عاشق بودین

شما سعیتونو کردین قسمت این بوده از کجا میدونی شاید اینطور برات بهتر بوده درحالیکه تو از حکمت خدا خبرنداری

میگن هیچ عشقی تو دنیا مثل عشق اولی نیس میگذره یه عمری  اما از خیالت رفتنی نیس مهد ...

درسته دقیقا پسر داییم من ۱۵سالم بود عاشقم بود اما هیچوقت پاپیش نزاشت منم دوسش داشتم اما عشق نمیتونم بگم چون سنم کم بود اما عاشق سینه چاک بود ولی مغرور بود من ازدواج کردم وناموفق بود طلاق گرفتم بعد طلاقمم پیغام فرستاد اما بازم خودش نیومد یهو دیدم عروسی کرد با یکی منم چندستل بعدش عروسی کردم اون الان بچه هم داره اما شنیدم که گفته حتی اگه صدبارم عروسی کنه دل من پیششه و باور کن همیشه میاد تو خوابم و درخواست ازدواج میکنه اما من شوهرمو دوس دارم خیلی .

تا خدا با من است زمانه با من است .
یک ساعت تو تاکسی چیکار میکردین؟ برا منم همینطور شد البته خیلی متفاوت تر اون رفت با یکی هم اسم من ا ...

همشهری نبودیم گلم 

میومد اینجا از ترمینال تا جاهایی که میخواستیم بریم مسافت زیاد بود 

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...