2777
2789
عنوان

این حرفه عروسمون یعنی چی نمیتونم هضم کنم😐😐😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 5983 بازدید | 197 پست

اصلا حرفه داداشم براش مهم نیست یه دختر خاله داره که متاهله اما دوست پسرم داره داداشم گفته راضی نیستم با این بری و بیای بعد اومده خریداشو نشونم میده میگه قشنگه؟با دختر خالم رفتیم گرفتیم اما به داداشت نگی ها😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ریلکس ریلکس ریلکستر 😂

والا بخدا ماهم یکی ازینا داریم کم کم داره خودشو نشون میده😠

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

اوووه چخببر 

والا منم تک دخترم و هیییچی کم ندارم هر چی ام بخوام سریع اماده میشه 😐ماانتو ۷۰۰ نپووشیدم ته تهش ۲۸۰😐😐😐😐اخه ۷۰۰ بده ی تیکه طلاا بخره دو روز دیگ بدردش میخوره 😐😐😐😐

😁عرووووس خانوم چیکارن سر مانتو ۷۰۰ داره بحث میکنه 

خدا ب دادتون برسه سر سرویس و..... 😂😂😂معلومه همرو جواهر میخوااادااا 

سر ۷۰۰ همرو داره بهم میزنه😳😯

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
حالا امسال برو همینا رو بخر بیا بعد باهم حرف میزنیم 😂😂

آره دیگه تجربه پارسال و گفتم😁

امسال یه مانتو قیمت کردم ۲۷۰  کفشم بود ۱۰۰ دیگه ادامه ندادم اومدم خونه نتزه اینا ارزوناش بود😢

خدایا شکرت😍
اصلا حرفه داداشم براش مهم نیست یه دختر خاله داره که متاهله اما دوست پسرم داره داداشم گفته راضی نیستم ...

☹بزن دهنشووو خوورد کن الان حق داری خواهر شوهر بازی در بیاااری 

😂😂😂اگ نامزد من بود تا الان منو کشته بود این کارارو میکردم😂😂😂

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
بخاطر یه مانتو نمیخواد جدا شه ازین که داداشتون گفته پول ندارم ترسیده فک کرده قراره کاسه گدایی دستش ب ...

ن ن داره میخشو میکوبه ولی روشش غلطی انتخاب کرده مشخصهدخیلی سختی کشیده فکر میکنه بااین کارایندش تضمین میشه نمیخواد اون کمبود های گذذشتش براش تکرار بشه درواقع داره بچگی میکنه

لطفا لایکم نکنید ممنونم 

وای من الان بیرون بودم یه مانتو کتی مشکی دیدم که روش گلدوزی داشت گفتم خانوم این مانتو رگالش کجاست دهنشو کج کرد و تو دماغی گفت خانم اینا کارای وی ای پی مون هستن طبقه بالا هستن😂گفتم مگه چه قیمته؟گفت دقیق نمیدونم ۸۵۰یا ۹۰۰تومن زدم بیرون پیش خودم گفتم با اون پنجاه تومن بین ۸۵۰و۹۰۰من خودم کلی چیز میخرم حالا بخوام ۹۰۰پول مانتو بدم😂😂😂خیلیم زشت بود مانتوعه

از کربلا که امدی خواهی دانست فراق بهشت با ادم چه کرد!...،😔ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ❤️ممنونم حسین جانم ❤️            

من تو چهارسال زندگیم دوسالشو تو بدترین وضع بودیم پول نون پیدا نمیکردیم روم نمیشد به مامانم بگم میگفتم مسخره میکنه میگه نداری رو همه میکشن! حالا بخاطر یه مانتویی که قیمتش از سطح زندگی خیلیا بیشتره میخواد جدا شه یکم غیر عادیه.

یا مشکل دیگه ای داره یا فقط واسه پول و لباس و خوشی شوهر کرده.وگرنه ادم عاقل اینجوری نیست

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
وای من الان بیرون بودم یه مانتو کتی مشکی دیدم که روش گلدوزی داشت گفتم خانوم این مانتو رگالش کجاست ده ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگر اینجوری متوقع باشه واقعا توزندگیش به مشکل میخوره

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

بعد همگی رفته بردیم بیرون داداشم وایساد گفت اب هویج بخوریم؟گفت نه چه کاریه این همه پول حرومه اب میوه کنیم همینو پس انداز میکنیم انقد داداشم خجالت کشید اخه شوهر منم بود دلم خیلی براش سوخت😔😔