2777
2789
الان دقیقا از چی ناراحت شدی

اینکه میگه ب شوهرت نگو در صورتی که شوهرم بهش گفته زنگ من نزنه خودمون حلش میکنیم

چون تاخالا هممممه جیزمونو خودمون حل کردیم

من بد میشم این وسط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس ندارم فک کنه میتونه هر چی دلش خاست بگه میتونه دخالت کنه  من بدو میشم پیش شوهرم این از. سی ...

بزرگ تره احترامش رو نگه دار اگه ناراحتش کنی باور کن زندگیت تحت الشعاع قرار میگیره یه چشم‌بگو مسائلتم با شوهرت دوتایی حل کنید الان عقدین ولی بعدا اوضاع فرق میکنه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بنظرم سادگی کرده مادرشوهرت که بهت گفته شما فعلا کاری نکن به شوهرتم چیزی نگو در مورد زنگ زدن مادرش اما باهاش صحبت کن که رو عصبانیتش کار کنه داد و بیداد نکنه چرا اجازه میدی با داد و بیداد باهات حرف بزنه که مادرش صداتونو بشنوه 

ا صداشو برد بالا قطع کن گوشی رو حرمت خودت رو نگه دار گلم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
دوس ندارم فک کنه میتونه هر چی دلش خاست بگه میتونه دخالت کنه  من بدو میشم پیش شوهرم این از. سی ...

اخه الان بگی هم دوباره تو بده میشی چون مادرش بتو توهین نکرده دخالتم نکرده حرف زننده ای هم نزده ولی ازت درخواست کرده همراه پسرش باشی که کسیو نداره ،من جای تو باشم به مادرشوهرم نزدیک میشم که حساس نشه به شوهرمم جلوش خوب رفتار میکنم که ناراحتیامونو نفهمه خیالش راحت بشه به همسرمم میگم مادرت گناه داره تنهاس نزار. دعواهامونو بفهمه یوقت غصصه میخوره ماکه دعوام کنیم فرداش اشتی میکنیم چرا اونا ناراحت بشن غصه بخورن

لطفا لایکم نکنید ممنونم 
اینکه میگه ب شوهرت نگو در صورتی که شوهرم بهش گفته زنگ من نزنه خودمون حلش میکنیم چون تاخالا هممممه ج ...

ن چرا بده بشی اتفاقا اگه راز دار باشی هم جلو همسرت هم جلو مادرش عزیز میشی

لطفا لایکم نکنید ممنونم