2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب شاید مال لانه گزینی بوده میخواستی یه دکتر بری شیاف بزنی 

اینقد ناامیدم حتی نمیخام جایی برم فقط خابیدم تا یه ساعت پیش فقط کارم گریه بود 

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
چرا اخه؟ نکنه زیادی دوستش داشتی؟؟ البته از یه لحاظ خوبه اگه مهربون باشن دخالت نکنن

اخه دیدم شوهرم تا دیر وقت نیست . سختی هاش می ارزه به منافع. لازم بود یکی باشه هم شوهرم با خیال راحت بره سر کار هم من فردا روزی باردار شدم بچه کوچیک داشتم یکی دم دستم باشه😁

خداروشکر
اخه دیدم شوهرم تا دیر وقت نیست . سختی هاش می ارزه به منافع. لازم بود یکی باشه هم شوهرم با خیال راحت ...

ای بلا 😘😂 کار خوبی کردی والا حالا بیاد کمک عالیه

اینقد ناامیدم حتی نمیخام جایی برم فقط خابیدم تا یه ساعت پیش فقط کارم گریه بود 

منم امید الکی بهت نمیدم ولی اگه مطمئنی که باردار بودی باید سونو داخلی انجام بدی تا مشخص بشه خواهر من مث شلنگ آب ازش خون میرفت بچه هم موند صحیح و سالم

میگم یوقت کمکی خاستی کاری داشتی بگو من تنهام میام کمکت کنم هرکاری داشتی هستم اگه خرید داشتی نمیتونی ...

قربونت برم گلم مرسی خیلی خوبی همین که حرف میزنیم کلی نعمتِ خودش

خداروشکر
منم امید الکی بهت نمیدم ولی اگه مطمئنی که باردار بودی باید سونو داخلی انجام بدی تا مشخص بشه خواهر من ...

اره میفهمم من خاله خودمم همینجوری بوده دقیقا سونو هم گف واژینال از اون میترسم برم ببینم دکتر چی میگه هرچی خدابخاد انشاالله بمونه برام

اره میفهمم من خاله خودمم همینجوری بوده دقیقا سونو هم گف واژینال از اون میترسم برم ببینم دکتر چی میگه ...

ایشالا امیدت به خدا باشه این دفعه نشد یه فرصت دیگه انشاالله که بارداری