2777
2789
عنوان

هی .ای بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 41 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه طرف قضیه خانوادمن ک خیلیییییی سخت میگیرن  بعدشم خیلیا از من سر ترن فایده نمیکنه  کی ب ...

قرار نیست که حتما دوست پسر داشته باشی که خوش باشی .

میتونستی با دوستای دخترت بری کافی شاپی جایی ،یه کیک کوچولو بخرین بخورین و شاد باشین،اونجوری حتما بهت خوش میگذشت

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

وا؟؟😕 دوست داشتی کامل بگوتاکمکت کنیم۲۰سالته؟

والا 

بله ۲۰ سالمه 

مشکل خودمم ک یه ادم بدردنخورم 

خیلی ببخشید ک میگم ولی فک میکنم اگه یروزی هم خدا دستور بده به چن نفر ک بیان سمت من اما اونا باز منو پسند نمیکنن و نمیان طرفم

باخوانوادت حرف بزن درسته هنوزسنت یکم پایینه ولی مگه پادگانه یازندان

خالم گفته ،خودمم گفتم اما گیر میدن 

مادر ک همیشه باهام بد رفتاری میکنا و تحقیر ،زخم زبوناش😶😶😑

خالم گفته ،خودمم گفتم اما گیر میدن  مادر ک همیشه باهام بد رفتاری میکنا و تحقیر ،زخم زبوناش😶😶 ...

خوب خانوداگی میرفتیدمشاوربهتربودا

چون خیلی کم میام سایت شایدبزودی کآربریم دونفره بشه چون اینجاخیلی کاراگاه بازیه گفتم درجریان باشید