2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 25 پست
داروهات که واسه باردارشدن بهت دادچی بود؟اخه میدونی من بچموازدست دادم چهارماه پیش الان بفکراقدامم

قرص و آمپول الان دراز کشیدم اگه واجبه بگم همسری اسماشو بخونه بهت بگم من خیلی رفتم و اومدم آزمایش عکس رحم رنگی و کلی قرص ویتامین و....

قرص و آمپول الان دراز کشیدم اگه واجبه بگم همسری اسماشو بخونه بهت بگم من خیلی رفتم و اومدم آزمایش عکس ...

بی زحمت اگه امکانش هس داروهاتوواسه باردارشدن بخون واسم..همون داروهایی که ماه اول حامله شدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمال بچه دارشدنت خیلی کمه پرولاکتینت بالاس

واسه شما سفته یا قشنگ شبیه شیرهههه ینی چی الان نگران شدم منم باید برم دکتر برامن سفته مدل جوش ک میکنی دیدی بعصیلش سفته اونجوریه

استقلال جونمه ...ابی رنگه خونمه...
واسه شما سفته یا قشنگ شبیه شیرهههه ینی چی الان نگران شدم منم باید برم دکتر برامن سفته مدل جوش ک میکن ...

ببین مال من وقتی فشارمیدم مایع زردو یه ماده بی رنگ شفاف میادازش گفت پرولاکتینت بالاس

دعاکن واسم تروخدامن خیلی ضربه بدی خوردم چهارماه پیش...دعاکن سالم وصالحی باشه بادل خوش بغل بگیرمش

حتما فداتشمم ببین خیالت از دکتر راحت باسه بقیشو بسپر به خدا من شنیدم کسانی اومدن پیششون که حتی ۱۰سال بچه دار نمیشدن بنظرم نا امیدی کارتو خراب میکنه امید داشته باش من باورم نمیشد انقد زود حامله بشم ولی شد هر چی خدا بخواد همون میشه😊❤