2777
2789
عنوان

آنفولانزا در بارداری کمک😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5250 بازدید | 20 پست
خوش به حالت..من هفته نهمم..سرما خوردم..دوشب تب کردم..شب اول نمیدونستم ولی شب دوم استامینوفن خوردم تب ...

نگران نباش عزیزم
تبت چقدر بود؟ مایعات زیاد مصرف کن تا میتونی هم ویتامین سی طبیعی و خونساز بخور
تو غربالگری حتماً به سونولوژیستت بگو
من شرایط از این بدتر هم گذروندم توکلت به خدا باشه خودش محافظ نینیته

منم الان برای سلامتی اش آیه الکرسی میخونم 

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
نگران نباش عزیزم تبت چقدر بود؟ مایعات زیاد مصرف کن تا میتونی هم ویتامین سی طبیعی و خونساز بخور ...

انشالله که خدا مواظبشه..نمیدونم تبم چند بود..ولی خیلی داغ بودم..فرداش که قرص خوردم رو ۳۷ونیم اومد..دستت درد نکنه ایشاله تن خودتو و نی نیت سالم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله که خدا مواظبشه..نمیدونم تبم چند بود..ولی خیلی داغ بودم..فرداش که قرص خوردم رو ۳۷ونیم اومد..د ...

قربونت برم
خیالت راحت نینی ات سالمه
استرس نداشته باش خود استرس از همه چیز بدتره

مراقب خودت باش 😘🌹💗

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
قربونت عزیز دلم..انشالله..خدا کنه..مرسی که بهم امید میدی

💗💗💗💗