بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای فیلم ۱.۲هم که دوتا فیلم طنز گذاشته الان یه هفته س فیلمهای دهه ۵۷نشون میده خسته شدیم اه.
وای وای آی فیلم گاهی وقتا فیلمایی نشون میده که اصلا مغزادم متلاشی میشه😑
تماشا فیلماش بد نبود اونم سری جدید مزخررررف شده محکومین چرخ وفلک وای یه فیلمه ریشه ها من اصلا درکش نمیکنم چییییه این
میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
والا بهترینکار اینه ادم سریالای خونگی بریزه و اینارو همش ببینه... تلویزیون دیگه اون تلویزیون سابق ...
واقعا ،من اونا رو نمیبینم چون خیلی پیگیر میشم و تو یه روز ده قسمت میبینم از زندگی میفتم😂میام تلویزیون رو روشن میکنم همه یا دارن میمیرن یا پول ندارن یا صدتا مشکل دیگه، دیگه با دخترم شبکه پویا میبینیم😡😡
اره واقعا .من متهم گریخت و سه درچهارو نگا میکردم به قول بچها مریضی و مرگ توش نیس
اره والا
الانممتهم گریخت رو ای فیلممیزاره؟
میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎