2777
2789
عنوان

لحظه گرگ و میش

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 38 پست
من روزایی که خیلی بیکارم و به تکرار این فیلمه میخوره نگاه میکنم میبینم یا یکیشون میمیره یا چندتاشون ...

تبلیغ مردنه😅

از این طریق دارن میگن راهی جز مرگ نیست تو این مملکت 

*تیکر تولد یک ساله شدنه پسر جونمه*خدا جونم حفظش کن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ای فیلم ۱.۲هم که دوتا فیلم طنز گذاشته الان یه هفته س فیلمهای دهه ۵۷نشون میده خسته شدیم اه.

وای وای آی فیلم گاهی وقتا فیلمایی نشون میده که اصلا مغزادم متلاشی میشه😑

تماشا فیلماش بد نبود اونم سری جدید مزخررررف شده محکومین  چرخ وفلک وای یه فیلمه ریشه ها من اصلا درکش نمیکنم چییییه این

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
والا بهترین‌کار اینه ادم سریالای خونگی بریزه و اینارو همش ببینه... تلویزیون دیگه اون تلویزیون سابق ...

واقعا ،من اونا رو نمیبینم چون خیلی پیگیر میشم و تو یه روز ده قسمت میبینم از زندگی میفتم😂میام تلویزیون رو روشن میکنم همه یا دارن میمیرن یا پول ندارن یا صدتا مشکل دیگه، دیگه با دخترم شبکه پویا میبینیم😡😡

وای وای آی فیلم گاهی وقتا فیلمایی نشون میده که اصلا مغزادم متلاشی میشه😑 تماشا فیلماش بد نبود اونم ...

اره واقعا .من متهم گریخت و سه درچهارو نگا میکردم به قول بچها مریضی و مرگ توش نیس 

اره واقعا .من متهم گریخت و سه درچهارو نگا میکردم به قول بچها مریضی و مرگ توش نیس 

اره والا

الانم‌متهم گریخت رو ای فیلم‌میزاره؟

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
اره ای فیلم ۲.ساعت ۷شب میده 

عههه مرسی عزیزم چه خوب