2777
2789

بجای این کارها خودتو قوی کن که بتونی مستقل باشی. اقلا انقدر احساس عجز نداشته باشی که نمی تونی کازی بکنی

تا آخر عمرت میخای بازی موش و گربه راه بندازی؟ هی بگردی یه چی پیدا کنی حرص بخوری گریه کنی اذست بشی بعدشم ببخشی و دوباره از نو؟

و خدا برای من کافیست.....
برای من خودم دو بار اتفاق افتاده .شوهرم مغازه داشت.(همیشه بهش شک داشتم چون خانواده کلا اینجوریه بعدا ...

زیاد کنجکاوی نکن واسه ارامش خودت میگم هرچی بیشتر بگردی بیشتر چیز دستگیرت میشه پیگیر و کنجکاو نباش و زندگیتو کن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید که میپرسم آخه منم خیانت دیدم فقط درحدچت دیگه بقیشونمیدونم .نمیدونم چه تصمیمی بگیرم

ببین خودت چطوری فکر میکنی 

اگه موندی هیچ وقت دیگه حرف اون ماجرا رو نزن اشاره ای هم نکن بددلی و کنترل محسوس هم نکن انگار شوهرت دیگه نمیتونه و نباید اونکارو تکرار کنه 

شخصیت و غرورت فقط اینطوری تا اندازه ای حفظ میشه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
الان ازدواج کردی ؟ پشمون نشدی ازطلاقت ؟ خیانتش درچه حدبوده؟ 

سیزده چهارده سال بعد ازدواج کردم 

واسه چی پشیمون بشم؟ مگه جدا شدن از مرد خائن پشیمونی هم داره؟ 

من برای خیانت حد نمیشناسم 

ما هرجا متوجه میشیم فک میکنیم حدش تا هم‌ونجا بوده ولی واقعیت اینه که اگه متوجه تمیشدیم تا اخر پیش میرفتن 

چطوری مچشو گرفتی رفتاراش چطور بود؟

مچشو نگرفتم اتفاقی فهمیدم 

به خودشم نگفتم .فقط گفتم طلاق. خودش فهمید  دیگه خنگ نبود که 

عرض یک هفته جدا شدیم چون واقعا میخواستم جدا بشم 

گفتم یا طلاقم میدی یا یه کاری میکنم به خاطر آبروت طباقم بدی. کل قامیل تا یکسال هاج و واج مونده بودن 

بچه ها مرسی از نظراتتون ولی نمیشه هر وقت میبینمش ناخوداگاه یادش می افتم و بهم میریزم.

بخاطر دخترم نمی توانم جدا بشم چون اونا بچه رو بهم نمیدن و دوست ندارم مثل اونا بزرگ بشه.

2790
2778
2791
2779
2792