mhr مدیر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 265 عنوان حس خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 3254 بازدید | 25 پست چطوری میفهمید که شوهرتون بهتون خیانت نمیکنه؟یا چطوری مچ شوهرتون و گرفتید؟چطوری باید با این قضیه کنار اومد؟ 1397/11/23 | 11:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رودابه_پرشین عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 7288 بجای این کارها خودتو قوی کن که بتونی مستقل باشی. اقلا انقدر احساس عجز نداشته باشی که نمی تونی کازی بکنیتا آخر عمرت میخای بازی موش و گربه راه بندازی؟ هی بگردی یه چی پیدا کنی حرص بخوری گریه کنی اذست بشی بعدشم ببخشی و دوباره از نو؟ و خدا برای من کافیست.....
parastoo3771 عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 2247 برای من خودم دو بار اتفاق افتاده .شوهرم مغازه داشت.(همیشه بهش شک داشتم چون خانواده کلا اینجوریه بعدا ... زیاد کنجکاوی نکن واسه ارامش خودت میگم هرچی بیشتر بگردی بیشتر چیز دستگیرت میشه پیگیر و کنجکاو نباش و زندگیتو کن
94adrina عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 405 اگه نمیخوای جدا بشی پس بیخیال باش و فکر نکن چون اعصاب خودت خرد میشه و اذیت میشی
ammr عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 19 برای من خودم دو بار اتفاق افتاده .شوهرم مغازه داشت.(همیشه بهش شک داشتم چون خانواده کلا اینجوریه بعدا ... منم مشکل شمارو داشتم و به یک مشاور مراجعه کردم
samane58 عضویت: 1394/02/06 تعداد پست: 23251 ببخشید که میپرسم آخه منم خیانت دیدم فقط درحدچت دیگه بقیشونمیدونم .نمیدونم چه تصمیمی بگیرم ببین خودت چطوری فکر میکنی اگه موندی هیچ وقت دیگه حرف اون ماجرا رو نزن اشاره ای هم نکن بددلی و کنترل محسوس هم نکن انگار شوهرت دیگه نمیتونه و نباید اونکارو تکرار کنه شخصیت و غرورت فقط اینطوری تا اندازه ای حفظ میشه لطفا این تاپیک رومطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
samane58 عضویت: 1394/02/06 تعداد پست: 23251 الان ازدواج کردی ؟ پشمون نشدی ازطلاقت ؟ خیانتش درچه حدبوده؟ سیزده چهارده سال بعد ازدواج کردم واسه چی پشیمون بشم؟ مگه جدا شدن از مرد خائن پشیمونی هم داره؟ من برای خیانت حد نمیشناسم ما هرجا متوجه میشیم فک میکنیم حدش تا همونجا بوده ولی واقعیت اینه که اگه متوجه تمیشدیم تا اخر پیش میرفتن لطفا این تاپیک رومطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
samane58 عضویت: 1394/02/06 تعداد پست: 23251 چطوری مچشو گرفتی رفتاراش چطور بود؟ مچشو نگرفتم اتفاقی فهمیدم به خودشم نگفتم .فقط گفتم طلاق. خودش فهمید دیگه خنگ نبود که عرض یک هفته جدا شدیم چون واقعا میخواستم جدا بشم گفتم یا طلاقم میدی یا یه کاری میکنم به خاطر آبروت طباقم بدی. کل قامیل تا یکسال هاج و واج مونده بودن لطفا این تاپیک رومطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
mhr مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 265 منم مشکل شمارو داشتم و به یک مشاور مراجعه کردم مشاور بهت چی گفت؟
mhr مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 265 بچه ها مرسی از نظراتتون ولی نمیشه هر وقت میبینمش ناخوداگاه یادش می افتم و بهم میریزم.بخاطر دخترم نمی توانم جدا بشم چون اونا بچه رو بهم نمیدن و دوست ندارم مثل اونا بزرگ بشه.
mhr مدیر استارتر عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 265 دوست دارم منم تلافی کنم یا جوری رفتار کنم که اونم فکر کنه منم با کسی ام .به نظرتون چطوره؟؟؟
ammr عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 19 مشاور بهت چی گفت؟ راهکار های متفاوتی داده به نظرم هر مشکلی و خیانتی و رابطه ای راهکار خودشو داره و مفصله ..