2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با شوهرمه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 891 بازدید | 71 پست
چ ربطی به شوهر ابجیت داشت که تنها بمونی یا نه مهم شوهر خودت بود  اگه بدونی من‌چقد دارم الان حر ...

من سر این حرص میخورم خواهر میتونست یه سرپایی بیاد خواهرزادشو ببینه

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطع رابطه راه حل نیست

کمتر حضور داشته باشی همین قدرم محلت نمیذارن. جبهه رو نمیشه خالی کرد

این مساله رو به شوهرت تفهیم کن که بین مشکلات تو با خانوادت دخالت نکنه خودت بهتر حلش میکنی

خونه پدرت برو سر بزن خواهرتو دیدی شوهر خواهرتو دیدی سرد باش حرفم زدن محکم و جدی جواب بده

به خواهرتم بگو تا من پدر دارم شوهر دارم به شوهر خواهرم نرسیده که خیر منو بخاد اونم با دست بلند کردن...که من یکی بودم دستشو قلم  می کردم!!

و خدا برای من کافیست.....

اما در كل يك اينكه اجازه نده شوهرت تو مسائل بين خانوادت دخالت كنه و دوم اينكه قطع رابطه درست نيست، رابطه تو فوقش كم كن. سوم هميشه هواي خانواده مخصوصن پذر مادرتو داشته باش. شوهرتم بذار رو سرت و بهش عشق بده... والسلام 

استارتر بعضی مردا همینن منم دارم دوروبرم اینجور ادما عوض نمیشن حتی اگه اشتباه کرده باشن غرورورشون مهتره ب نظرم برو ازش معذرت بخاه وهمه چی وحل کن ب شوهرتم نگو مطمین باش دیگه تو کاراتم دحالت نمیکنه ,کوتاه نیای بخاطر اوضاع خانوادت اتو دست شوهرت میدی و رابطتون بد میشه باشوهذت اگه ب حرفش گوش ندی پس تا دیرنشده خودت حلس کن

ازته دلتونبرای زندگیم دعااا کنید 
من سر این حرص میخورم خواهر میتونست یه سرپایی بیاد خواهرزادشو ببینه

داداشم روز تولدم اومد بخاطر زنش با من دعوا كرد جلوم زنشو گرفت تو بغلش و بوسيدش و همزمان با من دعوا ميكرد. انقد دلم شكسته كه دو ماهه يادش ميوفتم اشكم درمياد... دنيا همينه عزيزم بي معرفت 

داداشم روز تولدم اومد بخاطر زنش با من دعوا كرد جلوم زنشو گرفت تو بغلش و بوسيدش و همزمان با من دعوا م ...

توهم بجای لجبازی اگه داداشتو میخای رابطتو با زنش خوب کن حتی اگه غرورت بشکنه چون زنش از راه مظلوم نمایی وارد سده,بچخ ها بخدا بخدا تجربه دارم انتقام و لج ولجبازب فقط دورتون میکنه ازهم

ب حرف بقیه گوش نده اینا تجربشو تدارن قط رایطه واجازه دادن شوهرت برا دخالت کارای بدیه که پشیمون میشی ...

اصلا نمیتونم میبینمش حالت تهوع میگیرم

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !
اصلا نمیتونم میبینمش حالت تهوع میگیرم

فک کن رابطت با خانوادتو دوس داری یا نه,,,اگخ دوس نداری که خیچ مطمین باش همین شوهرت پس فردا رابطتونو قط میکنه اگه دوس داری همه چی حل شه راهش همینه ولی ب شوهرتم نگی چون بعدها اتو میشه براش

همه جوره طرف شوهرت باش. اونه که برات میمونه. من بودم کمتر رفت امد میکردم. داماد به چه حقی دست رو دختر خانواده بلند میکنه. من بودم قلمش میکردم براش. تاوقتی بابام هست اون چرا برام تصمیم بگیره!!! اینارو شاید بخونی بگی درکت نمیکنم که این حرفارو زدم. ولی برا منم مشابه مشکلت پیش اومده بود قبلا. هیچوقت پشت شوهرت خالی نکن بخاطر هیچکس