2777
2789
عنوان

شوهرم😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 43 پست
عزیزم سختش بگیری سخت میگذره لزار به حساب قسمت رفتی اونجا زیاد صحبت نکنید که دلخوری پیش بیاد‌ بعدش ...

بابا اخه دست من نیس که مامانم میگه اگه اون بیاد عمرا من نمیام ازش زده شده سر یه جریانایی الان میگه دوریو دوستی دوس نداره مدت طولانی باهاش یجا باشه

❤میشه از ته ته ته دلت برام 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابا اخه دست من نیس که مامانم میگه اگه اون بیاد عمرا من نمیام ازش زده شده سر یه جریانایی الان میگه د ...

صلوات میفرستم به خوشی بری خریدتو انجام بدی گلم

به مامانتم بگو بیخیالش بشه فکر کنه نیستش 

ببین چطور میتونی مدیریت کنی که شر نشه دیگه عزیزم

کاری ازم برنمیاد مامانم میگه من نمیام شوهرمم میگه میاد .... ولی مامانم منم بگه نمیام ینی نمیام

فدات شم موندی وسط قوم عجوج مجوج.از سر لج کوفتتون میکنن نامزد بازیاتونو.چرا اینجوری دوران نامزدی خدا.همه مثل اینکه میخوان زورشونو به هم نشون بدن غافل ازاینکه زندگی این بیچاره هارو جهنم میکنن.اصلا خودتو نامزدت برو

مثل برادر شوهرا من هر جایی میرن مادر شوهرمو میبرن 

جاریام هم بنده خداها فقط تحملش میکنن خدا صبرشون بده 

منم بعد عروسیم بردمش کربلا مامانمم بود یک جیگری ازم سوخت بعد از اون دیگه هیچ جا نمیبرمش اونم دیگه انتظار ازم نداره 

از همین اول یه جوری جا بنداز که ازت انتظار نداشته باشه 

وگرنه تا آخر عمرش هر جا بری باهات میاد و سفر رو کوفتت میکنه

به شوهرتم منطقی صحبت کو بگو واقعا نمیتونم تحملش کنم 

بگو اونو جدا ببر سفر منم جدا یا کلا سفراتو با اون برو 

فدات شم موندی وسط قوم عجوج مجوج.از سر لج کوفتتون میکنن نامزد بازیاتونو.چرا اینجوری دوران نامزدی خدا. ...

نمیدونی سر لباس عروس من چیا کشیدم سر مراسمام چیا کشیدم واقعا ....شوهرم بیشتر حرص میده توروخدا نگا کن چی اس داده اخه

نه بابا من ميگم هيچي نميشه از هيچي ام نترس بگير بخواب به حرفاي منم گوش كن عاشقتم خانوم جونم

متنفرم ازینکه وقتی من دارم حرص میخورم بیخیاله 

مثل برادر شوهرا من هر جایی میرن مادر شوهرمو میبرن  جاریام هم بنده خداها فقط تحملش میکنن خدا صب ...

بابا پدرشوهرم ببره دیگه بمن چه ن میزارم خودش ببره نه با ما بیاد یکی دو بار اشکال نداره ولی زرتو زرت من اعصابم نمیکشه مثلا خدایی فردا اصلا جاش نیس که بیاد کار درستی نیس 

تازه عروسی کردیم یه شهر دیگه خونه گرفتیم رفتیم که وسایل رو بچینیم و شروع زندگی 

مادر شوهرمم باهامون اومد خیال کردم میخواد بیاد کمک نگو میخواد بیاد ببینه جهاز چی آوردم چقد اذیتم کرد نامرد خدا ازش نگذره بهترین روزا زندگیمو خراب کرد 

من ولی میگذشتم 

البته الان دیگه بازنشست شدم خخخخ حرف بزنه پدرشو درمیارم 

خودش با تجربم کرد خخخ

تازه عروسی کردیم یه شهر دیگه خونه گرفتیم رفتیم که وسایل رو بچینیم و شروع زندگی  مادر شوهرمم با ...

من شهر دیگه نیستم ولی خونمو که میچینم هر روز باهامون میاد مامان منم حساسیت پیدا کرده میگه اخه چه لزومی داره بیاد

میاد فضولی عزیزم رو بهش نده ،باهاش نخند 

اعصابم کلا خورده الان منتظرم ببینم فردا میخاد بیاد که صدی نود میاد و اصلا کارش درست نیست ادم شاید میخاد با مامانش یکارایی کنه بقیه نفهمن کنار زیربغلم دون دونای کوچولو خون جم شد😐😐😐 ار حرصه بنظرت

2790
2778
2791
2779
2792