2777
2789
عنوان

معنی این بیت شعر رومیشه به من بگین ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 31 پست
از غم عشق میناله میگه اتفاقا که مثلا مگه همینجوری سرسریه با دوتا عتاب تو از تو دست بکشم و برم با دیگ ...

میدونین چرا میپرسم .ی پسری ک قبلا عاشق بود وبه عشقش نرسید اومد سمت من .الان چهارساله منو الاف کردن  ومستقیم نمیان جلو .من هرلحظه بهشون فکر میکردم .الان ایتو گذاشتن پروفایلشون .من خیلی ساده بودم .کلاازمسری ک دم ازعشقش میزنه بعد ده،سال حالم بدمیشه.من خیلی اشتباه کردم

میدونین چرا میپرسم .ی پسری ک قبلا عاشق بود وبه عشقش نرسید اومد سمت من .الان چهارساله منو الاف کردن & ...

فکر نمیکنم ربطی به اینکه از عشقم دست نمیکشم داشته باشه 

نمیدونم از نیت اون اقا که خبر نداریم.

ولی دز واقع همون توبه گرگ مرگه به زبان عامیانه هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از غم عشق میناله میگه اتفاقا که مثلا مگه همینجوری سرسریه با دوتا عتاب تو از تو دست بکشم و برم با دیگ ...

کلا فقط باید به خدا پیله کرد وگرن بنده خدا تورا با خاک یکسان میکنه .خاککک میشی اگه دل ب بنده بسپاری

در یک کلام یعنی خودمم بخوام هم نمیتونم! دست خودش نیست...

مال عشقشه درواقع . من چقدرساده بودم ک چهرسال عمرم راگذاشتم بدای پسری ک عاشق بود  والان اونو زد توی سرمن .باروان من بازی کرد .چ جوری فراموشش کنم

جدای ازمعنی شعر یه معنی پنهانم داره .. یعنی میگه ازعشقت  دست نمیکشم  ؟؟؟ خودمم موندم ..یا ...

ببین اگه همچین مفهومی داشته باشه گمونم باید با توجه به بیت‌های دیگه‌ی شعر تشخیصش بدی. وگرنه این‌طوری هزار جور مفهوم می‌شه براش حدس زد.

💙صدا کن مرا... 
ببین اگه همچین مفهومی داشته باشه گمونم باید با توجه به بیت‌های دیگه‌ی شعر تشخیصش بدی. وگرنه این‌طوری ...

یابیت های دیگه میگه جزتویار دیگر نمیگزینم. ازین میگمـ میخاد بمن بفهمونه برودنبال کارت و بمن دل نبند . ولی متاسفانه من نمیتونم ازتلگرامم پاکش کنم واون مرتب داره بمن ضریه میزنه با،این ابیات شیطانی

مال عشقشه درواقع . من چقدرساده بودم ک چهرسال عمرم راگذاشتم بدای پسری ک عاشق بود  والان اونو زد ...

به خدا توسل کنید

خودتون رو از بیرون نگاه کنید و برای عزت نفس خودتون هم که شده، خودتون رو درگیر چیزی کنید که ارزشش رو داشته باشه.

دست خدا رووی شونه هاتون

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
به خدا توسل کنید خودتون رو از بیرون نگاه کنید و برای عزت نفس خودتون هم که شده، خودتون رو درگیر چیزی ...

چطوری فراموشش کنم ..نمیتونم . چقدر با من خودش راشناخت والانم دنبال خوش خیالی  عشق سابقش . ازمن سواستفاده شد . باوحود من اونـخودش روشناخت  ک نمیتونه با کسی بلشه .ازبسرفکر کردم دارم دیوانه میشم

چطوری فراموشش کنم ..نمیتونم . چقدر با من خودش راشناخت والانم دنبال خوش خیالی  عشق سابقش . ...

اینطوری خودتون رو اذیت میکنید

وقتی بهش فکر میکنید فقط خودتون آسیب میبینید و اون نه از این موضوع باخبر میشه نه مهمه براش.

از خدا کمک بخواین تا به مرور فراموشش کنید

قطعا میتونید...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...
اینطوری خودتون رو اذیت میکنید وقتی بهش فکر میکنید فقط خودتون آسیب میبینید و اون نه از این موضوع باخ ...

فراموش کردن ب این راحتی نیس . من چهار سال منتظرش بودمـنمیدونستم عشق گذشتشو فراموش تکرده . اصلا خستم کرد اززتدگیم

یعنی انقدر عادت کرده که حتی اگر بخواد هم نمیتونه جلوشو بگیره.شده جزعی از وجودش

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
یعنی انقدر عادت کرده که حتی اگر بخواد هم نمیتونه جلوشو بگیره.شده جزعی از وجودش

دقیقا و چگونه زندگیمو با کس دیگه بسازم .. ی نصیحت کلا با کسی که عاشق بوده قبلا وهنوز داره به قدیم فکر میکنه نباید فکر کرد همون اول باید رهاش کرد