2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اصلا قشنگ نيست بعد مگه ليوان چجوري بايد باشه كه بيادش ليوان بلوري خوبه ديگه اين ليوان ها كه از طرح خ ...

سرویس شما چه رنگیه؟

دو دست خریدم دیگه راه برگشت نیست می خوام یه سرویس دیگه ام بگیرم 

سرویس شما چه رنگیه؟ دو دست خریدم دیگه راه برگشت نیست می خوام یه سرویس دیگه ام بگیرم 

عزيزم من يازده سال پيش عروسي كردم اون زمان سفيد و مشكي بودش البته الان كه دقت كردم تو عكس يادم افتاد چه مدليه تو عكس اصلا قشنگ نيستن شبيه اركوپال امارت ميمونند اما تو شوش از نزديك ديدم خيلي خوشگله من با يه مدل اركوپال امارات استباه گرفتمش كه گفتم زشته ببخشيد عزيزم وقتي گفتي ايتالياييه روش زوم كردم فهميدم كدوم مدله خيلي نازه اما در مورد ليوان بلور ساده بگير حالا خواستي مناسب بگيري ترك بردار گرونتر خواستي بگيري ميتوني ماركهاي بهتر برداري

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
به نظرم زوددلو میزنه واسه من چینی کنارم المانیه سفیده دورش طلایی .ارکوپال دم دستمم سفید دوسه تا گل ص ...

میگن طلایی رنگش میره سرویس شما رنگش نرفته؟ خوبه راضیین؟ سرویس ابگوشت خوری هم همون مدل سرویساتونه یا اصلا فرق داره 

چه مارکی بهتره لومینارک ؟

اركوپال جهازم اومينارك بود از نظر كيفيت فوق العاده است اما خوب تنوع اش كمه طرحهاي جديدش اصلا خوب نيست منكه ديگه ميخوام فقط چيني واسه دم دستيم هم بخرم البته چيني مهمونم الماني اما واسه دم دستم يه سرويس چيني بن چاينا خوشم اومده حالا درگير مهاجرتم وگرنه ميخريدمش گل گلي هم بود

شما تهراني؟

‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
اركوپال جهازم اومينارك بود از نظر كيفيت فوق العاده است اما خوب تنوع اش كمه طرحهاي جديدش اصلا خوب نيس ...

ن مازندرانم سرویس چینی نخرم به نظرتون بده اخه کلا دست و پا ندارم چینی میشکنه لپ پر میشه دچار افسردگی می شم 

میگن طلایی رنگش میره سرویس شما رنگش نرفته؟ خوبه راضیین؟ سرویس ابگوشت خوری هم همون مدل سرویساتونه یا ...

نه نرفته چندبارم با ماشین شستم ایرانی نیستش شاید ایرانی ها برن .نه سرویس کنارم که دور طلاییه ماست خوری و سوپ خوری داره ولی دو دست ابگوشت خوری ارکوپال گرفتم مدل سرویس دم دستیم