maryam6150 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 476 عنوان قزوینی ها توردخدا کمک کنید حال نوزادم خیلی بده 1807 بازدید | 6 پست سلام دوستان من ساکن قزوین نیستم . حال نوزادم بده داعما بالا میاره خیلی زیاد . بردم چن تا دکتر دارو دادن فایده نکرده . از درد جیغ میکشه . بهترین دکتر اطفال تو قزوین کیه 1397/11/22 | 12:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جاری_جنیفرم عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 2940 سلام من قزوینی هستمدکتر خیلی خوبی سراغ دارم امافقد عصر هاهستن امروزم که تعطیله وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁 بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
maryam6150 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 476 سلام من قزوینی هستم دکتر خیلی خوبی سراغ دارم امافقد عصر هاهستن امروزم که تعطیله برای فردا میخوام
جاری_جنیفرم عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 2940 برای فردا میخوام فرداچند شنبه است؟؟ وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁 بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
جاری_جنیفرم عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 2940 دکتر طارمیهادکتر مطیعیمن خودم پیش دکتر خاطره خامنه پور میبرم فقد بچهامو عالیه عالی این دکترهرکدومو زنگ بزنی ۱۱۸بهت شمارهاشونو میده عصر زنگ بزن نوبت وآدرس بگیر ازشون وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁 بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم
maryam6150 مدیر استارتر عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 476 دکتر طارمیها دکتر مطیعی من خودم پیش دکتر خاطره خامنه پور میبرم فقد بچهامو عالیه عالی این دکتر هرک ... مرسی .دکتر حبیبی چطوره
جاری_جنیفرم عضویت: 1397/08/24 تعداد پست: 2940 مرسی . دکتر حبیبی چطوره نشنیدم تابحال وزن فعلی۴۸👈👈هدف۵۰🤗دوستانی که میخوان چاق بشن ویاتثبیتی هستن ویاازکالری سردرمیارن بیان من روهم ملتفت بکنن😂😂خیرببینین ازجوونیتون😁 بچهای (تاپیک بامدادخمار )دم همگیتون گرم