2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه روز بعد از ولن تولدشه واسه تولش کادو خریدم راستش دستمون یکم تنگه این روزا واسه ولن نمیتونم چیزی بگیرم میخوام شام خوشمزه بپزمو دسر و این چیزا و آهنگ و رقصو یه شب دو نفره خوب🤩بجای کادوی ولن میخوام کدبانو بودنمو بیش از پیش بکنم تو چشش😁😝

ببین،دوست دارم...💑
اصلس که ۱۲ شاخه گل رزه

اره گلم هست ولى شكلات مرسوم ترينشه

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو
سه روز بعد از ولن تولدشه واسه تولش کادو خریدم راستش دستمون یکم تنگه این روزا واسه ولن نمیتونم چیزی ب ...

یه پاپیون قرمز بزرگم بزن به کمرت با یه لباس سک..سی جدید که ندیده باشه بعدش برو تو یه جعبه که تزئینش کرده باشی بشین تا بیاد خونه کادوشو باز کنه و.. . 

اگه میخوای با ما باشی نباید از ارتفاع بترسی 
من ی ست چرم گرفم  ی جعبه سوپرایزم خودم براش درس کردم با ۳ تا شاخه گل رز ک باز خودم درس کردم ...

خوش به حالت من موندم هنوز چی بخرم

یه پاپیون قرمز بزرگم بزن به کمرت با یه لباس سک..سی جدید که ندیده باشه بعدش برو تو یه جعبه که تزئینش ...

لباس ریز ست قرمز دارم استفاده نکرده بودم میخواستم اونارو بپوشم برم تو کارتون یخچال رفتم دیدم تو انباری خاک گرفته بیارم خونه زندگیمو به گند میکشه🤪پاپیون فکر خوبیه ولی😉

ببین،دوست دارم...💑
خوش به حالت من موندم هنوز چی بخرم

خب براشون جعبه سوپرایز درس کن خیلی الان رو بورسه..اقایونم بیشتر از دست سازه های خانوما خوششون میاد ینی دوس دارن براشون وقت گذاشته شه  

اگ ب ورزش خاصی علاقه دارن براشون وسیله هاشو بگیرید..من سال بعد میخوام براش ی توپ فوتبال خوب بگیرم چون خیلی دوس داره و بازیم میکنه

یه جعبه گرد گرفتم داخلش کیف پول و کمربند و دسته گل و چندتا قلب و از این نوشیدنی ها که مدل شیشه شراب با یه عروسک ست کوچولو

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺

من بدبخت که یا وجود نی نیم نمیتونم ازاین سورپرایزا بکنم تازه شوهرمم همیشه خونس حتی نمیتونم یه کادو کوچولو موچولو هم دور از چشمش درست کنم هرجام بخوامذبرم دنبالم میاد تصمیم گرفتم یه چیزی از اینترنت سفارش بدم