2777
2789
عنوان

تا حالا شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 39 پست
فکر کنم‌ توی دلش میگفته فک میکنی گوشام درازه😒😒حداقل میگفتی یک هفته س رفتم  سه چهار ماه از کج ...

آخه دیونم کرده یک ساله گیر داده برین پیش فلان دکتر خیلی خوبه!من خواستم خیالشو راااحت کنم  که دفعه بعد نگه...ولی زدم داغون کردم همه چیو..

چی میگی تو😤😤😤😤
آخه دیونم کرده یک ساله گیر داده برین پیش فلان دکتر خیلی خوبه!من خواستم خیالشو راااحت کنم  که دف ...

درکتون میکنم برای بچه میخوایین اقدام کنید؟

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شاید طفلی فیلمی چیزی دیده تصور لحظه ای که ایستاده و اینارو روهم ریخته خنده داره😂😂😂😁😁

طفلک ترسیده بودبعداینارم سرهم کرده گفته الان دلشون واسم میسوزه چیزی بهم نمیگن ولی خداوکیلی خیلی بدشانسی آوردآخه بابام دوسال یه بارم نمیومدمدرسمون واسه این چیزاازاونجاردشده بودهمینجوری رفته بودتومدرسش فک کنم درطول عمرش دوباربابام رفته باشه مدرسش اونم یکیش اون باربود  

طفلک ترسیده بودبعداینارم سرهم کرده گفته الان دلشون واسم میسوزه چیزی بهم نمیگن ولی خداوکیلی خیلی بدشا ...

وایییییییی😂😂😂😂اوج بد شانسی یعنی این 

اخه همون روووز 

چرا اخه😂😂😂😂😂

پیش خودش گفته حالا بغلم میکنند میگند باشه برو سر کلاست و باهام کاری ندارند

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
وایییییییی😂😂😂😂اوج بد شانسی یعنی این  اخه همون روووز  چرا اخه😂😂😂😂😂 پیش خودش گفت ...

آره بخداخودش میگفت اینوکه گفتم خیلی دلشون واسم سوخت گفتن باشه بروسرکلاست دیگه تکرارنشه میگفت اگه بابانمیومدهمه چی حل بودتازه باهمین روش دینامیتارم ازشون پس میگرفتم خیلی بچه پروبوده   

دخترم زبان نخونده بود رفتیم کلاس معلمم پرسبده بود خوندی گفت بود اره ی ساعت تمرین کردم بعد چون نخونده بود منم بهش تذکر داده بودم ک ب خانومت میگم نمیخونی و نمیدونستمم ک گفته خوندم رفتم پیش معلمش و گفتم درس نمیخونه چنان خجالت کشید ک دلم براش سوخت

آره بخداخودش میگفت اینوکه گفتم خیلی دلشون واسم سوخت گفتن باشه بروسرکلاست دیگه تکرارنشه میگفت اگه باب ...

داداشتون الان باید فقط یه سوال از باباش بپرسه

فقط بگه اخه چرا فقط بگو چرا

دخترم زبان نخونده بود رفتیم کلاس معلمم پرسبده بود خوندی گفت بود اره ی ساعت تمرین کردم بعد چون نخونده ...

🙈🙈🙈بیچاره بچه 

درکش  میکنم

همیشه باید با بچه هماهنگ باشی

منم کوچولو بودم میرفتم پیش مامانجونم مثلا یه سوال میپرسید میگفتم راستشو

بعد از مامانمم میپرسید یه طور دیگه جواب میداد 

کلا اون لحظه میدونستم حساب کارم تو خونه است😁😁😂😂😂😂😂😂😂