اصلا باید یه کتاب چاپ بشه تو ایران آداب و معاشرت در فضای مجازی 1 وقتی داری کار انجام میدی با یه شخص دیگه چت نکن چون میره رو اعصاب طرف و این حس و به طرف میده که خیلی مهم نیستی ، اگر کار داری عذرخواهی کن بگو ببخشید من در حال انجام کاری هستم اگر پیامتو دیر به دیر جواب میدم اگه میخوای ادامه بدیم اگر نه تو یه فرصت مناسب آنلاین با هم حرف میزنیم . الان حق با شماس ولی چرا احساستونو به طرف مقابل نمیگی که اینجوری طلبکارم باشه ، اگر نارحت شدین از هر چیزی همون لحظه بگید نترسید که طرف ناراحت میشه ممکنه بذاره بره
اگر تنها، یک لبخند در خود داری آن را به کسی بده که دوستش داری و برات با اهمیتِ زندگی کوتاهتر از اینه که صرفِ انسانهایی بشه که بهشون اصلاً علاقه نداری ایشالا لبخندات پایدار باشه
بيشتر از اينكه برام سوال باشه چطوري درشت مينويسيد برام سواله چرا اينكارو ميكنيد؟؟ يه كم مسخره نيست ب ...
بزرگ می نویسن تا بیشتر به چشم بیاد شاید اسی جواب بده 😂😂
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍