2777
2789
عنوان

من چی بپوشم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 29 پست
چه باحالی که واسه اردیبهشت فکر میکنی😁 من همیشه میذارم ثانیه اخر تازه فکر میکنم چی بپوشم

اشتباه نوشتم بابا اسفند میان

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مانتو بلند جوراب شلواری ضخیم یه شال شیک ،با کفشی که ساده هست ویه کوچولو پاشنه داره

خودمم توذهنم همینه ولی مانتوی خوشگل ندیدم اصلا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خودمم توذهنم همینه ولی مانتوی خوشگل ندیدم اصلا

ببین باید بگردی دیگه مانتو بلندی که بهت بیاد رو پیداکنی ، فقط ساده بگیر شیک تره 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

خوشگله😘