2777
2789
عنوان

یه نظر سنجی واسه مخالفان و موافقان متن و ایموجی بزرگ 😊😐😖👊

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 233 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه نمیشه بازم چراااااو

نمیدونم یکی دو نفر دیگه هم دیدم میگفتن نمیشه 

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
😁تروخدا از این چیزا به من یاد ندید . حالا تا صبح از هیجان خوابم نمیبره . 

😄😄😅

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
چطوری؟؟؟؟؟

همون طور که دوستان گفتن 

اول یه تیکه از متن گنده ی یکی از کاربرها رو کپی کن 

بعد کپی پیست (چسباندن) رو بزن، و بنویس.... 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

من با نانچیکو سیاه و کبود میکنم‌کسی رو که بخواد درشت بنویسه.

بیا کوچه بغلی تاپیک 😐😐 👊👊

آره.دقیقا# 😁😂

کوفت  

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

من خودمم تازه یاد گرفتم خیلی ذوق زدم😂😅

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

فقط اونایکه دلش میخواددروغ ببافن پربازید بشن با این روش به آرزوش میرسن😂😂😂😂

اینکارباعث میشه صفحات بدون محتوازیادبشه

ظاهرا،تنهاچیزی که دردنیاعادلانه تقسیم شده عقله!!!چون تاحالاکسی اعتراض نکرده  بگه مال من کمه!!!

بارپروردگارا منم یاد گرفتم ازذوق خواهم مرد نفرین خدایان عامون بر منه ندیدبدیدپدید😐😐😐😃😃

خداجونم میگم چرا تقاص سیبی ک‌حواخانوم خورده رو فقط ما ایرانیا داریم پس میدیم😒😒

عههه باز اندازه متن شما قابل تحمل تره 😃

نه نمیشه بازم چراااااو

نوشته بزرگو كه كپي كردي پاك نكن زيرش متن خودتو بنويس خواستي ارسال كني پاك كن

جان مادر نمي آيي..؟چين هاى پيشانى مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسيده كه نمى آيى..؟راستى مادر ،جايت خوب است؟دلت براى نوازشهاى مادرانه ام تنگ نيست كه نمى آيى؟يا اينكه منتظر شرايط بهترى تا وقتى ميايى همه چيز باشد و تو كم نداشته باشى؟...عشق مادر خانه ام سوت و كور است نميايى؟؟زبانم قاصر است نميايى؟نازنين فرشته مادر،خدا در نزديكى توست؟اگر ديدى يا صدايي از او شنيدى يا آن حوالى بودى خدا را حس كردى بگو مادرم، منتظر من است اجازه بگير و به درونم بيا😔🤰🏼🤰🏼

چرا من نمیتونم😐

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

کوفت    

ممنون#  😂

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز