2777
2789
عنوان

بنظرتون این پیامو بدم بهش؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 60 پست
دوست داره من این تایپیکات میفهمم فقط سعی کن درگیری بینتون پیش نیاد  بخودت برس ب بچت محبت کن ح ...

بخدا همینم همش بخش محبت میکنم وقتی از سرکار میاد باذوق میرم جلو در پیشوازش ولی اون تا میاد سرشو میکنه تو گوشیش تا شبم اگ چیزی بهش نگی سرش تو گوشیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایندفه برو بشین تو بغلش و بپرس مگه میشه جواب نده

صبش برام ی گل خرید گفت نبینم دیگه ازین پیاما بدیا خیلی ناراحت شدم پیامتو خوندم من تو رو دوست دارم و ازین حرفا ولی هیچی عوض نشد بازم رفتارش همونه

بخدا همینم همش بخش محبت میکنم وقتی از سرکار میاد باذوق میرم جلو در پیشوازش ولی اون تا میاد سرشو میکن ...

وقتی گرم‌گوشیشه برو بشین توام سرتو بکن تو گوشیش ببین چیکار میکنه بخدا من همیشه همینکارو میکنم خودش  ب حرف میاد یا خسته میشه گوشیشو میزاره کنار

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
صبش برام ی گل خرید گفت نبینم دیگه ازین پیاما بدیا خیلی ناراحت شدم پیامتو خوندم من تو رو دوست دارم و ...

حساس شدی پس منم همچین روزای سختی رو تجربه کردم ولی هرچی بود سپری شد

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
وقتی گرم‌گوشیشه برو بشین توام سرتو بکن تو گوشیش ببین چیکار میکنه بخدا من همیشه همینکارو میکنم خودش & ...

راست میگه جواب داده برای منم.یا اینکه شوخی شوخی گوشیو میدزدم ازش تا بی اوفته دنبالم یکم بخندیم. یکم رفتارهای زنانه خرج بده.ابغوره نگیر

بچه ی دقیقه تنها باشه چیزی ازش کم نمیشه. اصلا شاید مشکل همینه بخاطر بچه وقت کم برای اون میزاری اینجو ...

چی بگم منم خب ادمم روحیم خسته شده از وقتی پسرم بدنیا اومده ی خواب راحت نداشتم الان دوماهه شبا نخابیدم اون باید منو درک کنه

2790
2778
2791
2779
2792