رادییییییین مدیر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 3080 عنوان بنظرتون این پیامو بدم بهش؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 60 پست سلام من امروز ی بگو مگو شدید داشتم شوهرمم دستشو گزاشت رو گلومو منو هل داد😢از وقتی بچم بدنیا اومده اینطوری شده دیگه دوسم نداره سرد و بی احساس من بخاطرش همه کار کردم ولی انگار فقط اونو پررو کردم اون بخاطر من هیچکاری نکرده 1397/11/21 | 00:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanamiiiii عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 1744 گفتم بهش جواب نداد ایندفه برو بشین تو بغلش و بپرس مگه میشه جواب نده ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
رادییییییین مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 3080 دوست داره من این تایپیکات میفهمم فقط سعی کن درگیری بینتون پیش نیاد بخودت برس ب بچت محبت کن ح ... بخدا همینم همش بخش محبت میکنم وقتی از سرکار میاد باذوق میرم جلو در پیشوازش ولی اون تا میاد سرشو میکنه تو گوشیش تا شبم اگ چیزی بهش نگی سرش تو گوشیشه
رادییییییین مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 3080 ایندفه برو بشین تو بغلش و بپرس مگه میشه جواب نده صبش برام ی گل خرید گفت نبینم دیگه ازین پیاما بدیا خیلی ناراحت شدم پیامتو خوندم من تو رو دوست دارم و ازین حرفا ولی هیچی عوض نشد بازم رفتارش همونه
sanamiiiii عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 1744 بخدا همینم همش بخش محبت میکنم وقتی از سرکار میاد باذوق میرم جلو در پیشوازش ولی اون تا میاد سرشو میکن ... وقتی گرمگوشیشه برو بشین توام سرتو بکن تو گوشیش ببین چیکار میکنه بخدا من همیشه همینکارو میکنم خودش ب حرف میاد یا خسته میشه گوشیشو میزاره کنار ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
sanamiiiii عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 1744 صبش برام ی گل خرید گفت نبینم دیگه ازین پیاما بدیا خیلی ناراحت شدم پیامتو خوندم من تو رو دوست دارم و ... حساس شدی پس منم همچین روزای سختی رو تجربه کردم ولی هرچی بود سپری شد ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
ئاریاس عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 2184 وقتی گرمگوشیشه برو بشین توام سرتو بکن تو گوشیش ببین چیکار میکنه بخدا من همیشه همینکارو میکنم خودش & ... راست میگه جواب داده برای منم.یا اینکه شوخی شوخی گوشیو میدزدم ازش تا بی اوفته دنبالم یکم بخندیم. یکم رفتارهای زنانه خرج بده.ابغوره نگیر
رادییییییین مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 3080 لباسش تو لباسشوییه دربیارم خشک بشه یانه؟😐😐
ئاریاس عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 2184 درگیر پسرمم نمیتونم پیشش بشینم بچه ی دقیقه تنها باشه چیزی ازش کم نمیشه. اصلا شاید مشکل همینه بخاطر بچه وقت کم برای اون میزاری اینجوری دلسرد شده
ئاریاس عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 2184 لباسش تو لباسشوییه دربیارم خشک بشه یانه؟😐😐 ای بابا نه دیگه این کار زشته دربیار خشک شه
رادییییییین مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 3080 خیلی از چشم افتاده دیگه زندگیمون مث قبل نمیشه من میدونم😢
sanamiiiii عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 1744 خیلی از چشم افتاده دیگه زندگیمون مث قبل نمیشه من میدونم😢 مییییشه تجربه ثابت کرده🤣 ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
رادییییییین مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 3080 بچه ی دقیقه تنها باشه چیزی ازش کم نمیشه. اصلا شاید مشکل همینه بخاطر بچه وقت کم برای اون میزاری اینجو ... چی بگم منم خب ادمم روحیم خسته شده از وقتی پسرم بدنیا اومده ی خواب راحت نداشتم الان دوماهه شبا نخابیدم اون باید منو درک کنه
ئاریاس عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 2184 چی بگم منم خب ادمم روحیم خسته شده از وقتی پسرم بدنیا اومده ی خواب راحت نداشتم الان دوماهه شبا نخابید ... باور کن مرد هرچقدر بزرگ بشه بازم بچه اس و انتظار خیلی زیادی داره
رادییییییین مدیر استارتر عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 3080 باور کن مرد هرچقدر بزرگ بشه بازم بچه اس و انتظار خیلی زیادی داره مرسی ک دلداری میدید من تو این سایت ی عالمه خاهر دارم گ میتونم راحت باهاشون درد دل کنم دوستون دارم😘😘