2777
2789
عنوان

به تو چه

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 24 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی

همه اونایی ک آمد از دولت بد میگن 

بهتر بود موقع انتخابات چشم هاشونو باز میکردن و ب کسی رای میدادن ک فقط وعده نده و اینجور ی مملکت رو ب فنا نده

عزیزم شرایط بد اقتصادی من بخاطر رای تو بوده... حالا من هیچی نمیگم شما چرا دور برداشتی و...

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

من فقط میدونم اونایی که ادعای روشنفکری دارن در ظاهر ، از همه احمق ترن دور از جون شما دوستان البته

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  
همه اونایی ک آمد از دولت بد میگن  بهتر بود موقع انتخابات چشم هاشونو باز میکردن و ب کسی رای مید ...

بایدپایه اشتباهشون بمونن،،وقتی جارمیزدن تا۱۴۰۰بافلانی وبه عقب برنمیگردم اونم بخاطرچی؟؟بهاطرآزادی وبرهنگیشون بایدفکرشکمشونم میکردن(منظورم باهمه نیست,,کسایی که ازروی احساسات رای دادن)

💔ردشوازکوچه مارخ بنما💔💜یاصاحب الزمان ادرکنی💜
به خاطر اینکه تو کشوری زندگی می کنیم که مذهب به همه چیز حاکمه ولی چون این اسلام از روی ریا و نفاق دا ...

دقیقا مذهب ب همه چی حاکمه مردمم فک میکنن تقصیر دینه ک گرونی شده ولی خب گرونی خیلی فشار اورده دیگه مردم بیخیال مذهب و....شدن البته یه سریا 

بایدپایه اشتباهشون بمونن،،وقتی جارمیزدن تا۱۴۰۰بافلانی وبه عقب برنمیگردم اونم بخاطرچی؟؟بهاطرآزادی وبر ...

ن آخه منی ک موافق این دولت نبودم هیچی نمیگم

اونی ک خودش انتخاب کرده چرا همچین میکنه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍