2777
2789
دانشگاهی که من رفتم مصاحبه فاجعه بار بود چند تا مسئول عقده ای داشت که رفتارشون با بچه ها واقعا بد بو ...

درصورتی که یه سری افراد واسه همون حقوقش میرن عملا علاقه ندارن

به نظرم بایدتا میشه واسه رشته مورد علاقت بجنگی حتی اگه بعدش سر کار نرفتی حسرتش به دلت نمونه حالا هرچقدرم سخت و خشک باشه

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

ب این انفاق میگن آفت کنکوری 

من سالی ک نتیجه نگرفتم گرفتار همین بلا بودم 

خیلی هاتون ک الان تو مرکز دایره این حرفای من براتون شعاره ولی من از بیرونش دارم بهتون میگم باهاش بجنگین نزارین غالب بشه که اگه دوروز شد سه روز ب ترتیب میشه چارروز و همینجور میره تا روز کنکور

با حستون بجنگین حتی اگه حوصله ندارین خودتونو مجبور کنین دوصفه بخونین کم کم عادت میکنین ک خودتونو ب اون راه نزنین 

منم دچارش بودم باهاش جنگیدم سخت بود ولی نه سختر ازینکه بخوام شکست بخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا الان که عقب افتادم...از این به بعد سعی خودمو میکنم..

ببین عزیزم یک ساله....همه تو این یک سال پیش میاد براشون که عقب بیفتن پس یه چیز طبیعیه به شرط اینکه کنترل بشه و بعدش سریعا جبران بشه.هنر تو جبران کردنه.

سوالی باشه درخدمتم.....موفق باشین

سریع جذب میشه یعنی منظورت اینه چندساعته جذب میشه؟

نمیدونم دقیقش😅 من خودم قبلا میخواستم آمپولشو بزنم ، اینقدر که سر سرنگ از دست پرستار افتاد زمین و پرستار سرشو عوض کرد مامانم ترسید گفت نمیخواد بزنی واسه همین قرصشو میخورم

درصورتی که یه سری افراد واسه همون حقوقش میرن عملا علاقه ندارن به نظرم بایدتا میشه واسه رشته مورد عل ...

خب دیگه همین افراد که بدون علاقه صرفا به خاطر حقوق گرفتن میرن میشن یه عده معلمی که هیچی به بچه ها یاد نمیدن فقط وقت بگذره و حقوقشونو بگیرن 

ب این انفاق میگن آفت کنکوری  من سالی ک نتیجه نگرفتم گرفتار همین بلا بودم  خیلی هاتون ک ا ...

وای چه خوب شمام داروسازین ؟ کی دانشگاه رفتین ؟ روزی چند ساعت میخوندی ؟

کاش یهویی همونی بشه که میخوام  
خب دیگه همین افراد که بدون علاقه صرفا به خاطر حقوق گرفتن میرن میشن یه عده معلمی که هیچی به بچه ها یا ...

بله دقیقاا

امیدوارم تو رشته مورد علاقتون موفق باشید💝

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
وای چه خوب شمام داروسازین ؟ کی دانشگاه رفتین ؟ روزی چند ساعت میخوندی ؟

هنوز نشدم 

دانشجوام تازه عزیزم ورودی ۹۶

بار سومم بود کنکور میدم

از ابان و آذر تا قبل عید ۱۱ الی ۱۲ بعد عید تا کنکور ۱۴ الی ۱۵