2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گلم شما ار برنامه عقب هستین؟یا اینکه افت داشتین از لحاظ سطح درسی؟

من عقب موندم.. وگرنه وقتی حتی یکم تلاش میکنم نتیجه شو میبینم. مثلا تو آزمونم ادبیات و دینی رو اصلا نخونده بودم ۶۰ درصد زدم یا مثلا زیست از ۵ فصل یه فصل خونده بودم ۳۰ درصد زدم .... تنها مشکلم اینه که نمیتونم ادامه بدم . حتی صبح از خواب بیدار میشم با استرس و نارلحتی و عذاب وجدانه

چشم😃

ژان ژان

امیدوارم موفق بشید درکتون میکنم

من سال گذشته کنکور ارشد داشتم

انشاالله همونی بشه که میخوایی

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
تا الان چقدرشو خوندی؟

به نصف رسوندم

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
بچه ها کاش ی گروه بود مال کنکوریا میخام عضو شم اونجا بهتر انگیزهرمیگیره ادم

ببین عزیزم فعلا دنبال گروه نرین....عضو کانال مشاوره بشین تا انگیزه بگیرین و راهکار بهتون پیشنهاد بشه ولی گروه نه.اولا وقت گیره چون خواه ناخواه وسوسه میشین که ببینین تو گروه داره چی میگذره و اینکه بعضی ها اتفاقا باعث تخریب روحیتون میشن.

ارشد چی میخدای بدی  خواهر؟

روانشناسی عزیزم

تو مملکتی ک به اسکیزوفرنی و توهم بگن طرف جن زدس و سراغ رمال ها برن مسلما رشدی صورت نمیگیره😀باشد ک رستگار باشید😁                                        دعا نویس اگ توانایی بهبود زندگی مردم رو داشت مسلما خودش باید فاقد هر گونه مشکل باشه😀
چ  میدونم به خدا هنگ کرده بودم اصلا😐😐😐

😐😐😨

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎