2777
2789
عنوان

انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2858 بازدید | 22 پست
مرسی عزیزم،عدد ذخیره تخمدانت یادته؟؟؟ببخشید هی سوال میکنم،من جدیدن مریض نصر شدم،یکم ناامیدم کرده

والا آزمایش ندادم فقط تو سونو گفت زیاد بالا نیست ... نگزان نباش توکل کن به خدا .... خواهش میکنم این چه حرفیه 

من عاشق نی نی ام
والا آزمایش ندادم فقط تو سونو گفت زیاد بالا نیست ... نگزان نباش توکل کن به خدا .... خواهش میکنم این ...

فقط امیدم به خداست،نصر به من با سونو گفت ذخیرت زیره یکه،درصد میکروت پایینه،حالا قرار شد تا اردیبهشت صبر کنم،خدا خودش کمکمون کنه،ایشالا نی نی های شما سفت چسبیدن به دل مامانشون و هشت نه ماه دیگه بغل بگیریشون

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط امیدم به خداست،نصر به من با سونو گفت ذخیرت زیره یکه،درصد میکروت پایینه،حالا قرار شد تا اردیبهشت ...

فدای چشمات توکل کن به خدا درست میشه عزیزم خودتو تقویت کن

من عاشق نی نی ام
نه قربونت برم خدا ان شالله برای شما بخواد 

عزیزم هر چی خدا صلاح بدونه منم قرار بود بعد از تخمک کشی پنج روز بعد انتقال جنین داشته باشم ولی در کمال ناباوری یه دونه جنین بیشتر نداشتم و دوباره باید دارو بخورم و پانکچر بشم تا ببینم چی پیش میاد شما چند تا جنین براتون انتقال دادن