2777
2789
آخه اسمش مونده روم بالاخره😭

به تخم مرغ های داخل یخچال 

ببخشیدا اصلا این چیزا برات مهم نباشه مگه یه آدم چقدر زنده میمونه و چند بار زندگی میکنه 

هر آدمی گذشته ای داره حالا چه خوب چه بد خواسته یا ناخواسته قرار نیست بخاطر اون گذشته همه آینده ش رو تباه کنه 

به خدا توکل کن 

به تخم مرغ های داخل یخچال  ببخشیدا اصلا این چیزا برات مهم نباشه مگه یه آدم چقدر زنده میمونه و ...

آخه عزيزم ميدوني چي ميگم منظورم اينه كه شما خودت برادر داشته باشي هيچ وقت قبول ميكني بري براش خواستگاري يه دختري كه يه بار عقد كرده؟واقعاً ميري؟جواب مردم و چي ميدي؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااي عزيزم پس همدرديم😌 وقتي ميدونن جدا شدي يه بار چيزي نميگن؟

نه تا حالا اصلا پیش نیومده بگن نمیخایم. فقط اولش بعضیاشون پرسیدن باکره ای یا نه... واس اقایون ایرانی مهمه خب.

نه تا حالا اصلا پیش نیومده بگن نمیخایم. فقط اولش بعضیاشون پرسیدن باکره ای یا نه... واس اقایون ایرانی ...

من باكره ام هستم

اما خيلي ميترسم عزيزم اگر تجربه اي در رابطه با بعد از طلاق توي عقد داري خوشحال ميشم در اختيارم بذاري توصيه اي نصيحتي..

من باكره ام هستم اما خيلي ميترسم عزيزم اگر تجربه اي در رابطه با بعد از طلاق توي عقد داري خوشحال ميش ...

عزیزم پس حتما اسمش پاک شده دیگه از شناسنامت?

ببین اصلا نترس فقط اعتماد ب نفس داشته باش و اصلا اصلا خودتو دست کم نگیر چووون فقط طلاق گرفتی. گناه ک نکردیم؟!

بعدشم فقط مهم اینه طرفت تو  رو بخاد. من اکثر موردایی ک داشتم خودشون پیشنهاد میدادن ب خانوادشون هیچی گفته نشه در باره طلاق من. من خودمم اینو می پسندم. میدونی چرا?چون دوس دارم باهام مث ی دختر مجرد رفتار بشه ...من فقط 3 ماه عقد بودم...

حالا بعدها اگه فهمیدن مهم نیس. مهم تو و همسرت هستین.

بازم میگم فقط و فقط اعتماد ب نفس داشته باش. راستی من همیشه جلسه اول بهشون میگم من قبلا طلاق گرفتم.

عزیزم پس حتما اسمش پاک شده دیگه از شناسنامت? ببین اصلا نترس فقط اعتماد ب نفس داشته باش و اصلا اصلا ...

هنوز طلاقمون و ثبت نكرديم اما باكره ام و پاك ميشه 

اما عزيزم راستشو بخواي خيلي خودمو باختم نميدونم اعتماد به نفسمو چطور بدست بيارم آخه اونا منو نخواستن همين باعث شده با خودم بگم چقدر بدرد نخورم كه اون منو سر هيچ و پوچ و حرفاي خواهراش و مامانش كنار گذاشت قشنگگگ خودمو باختم

هنوز طلاقمون و ثبت نكرديم اما باكره ام و پاك ميشه  اما عزيزم راستشو بخواي خيلي خودمو باختم نمي ...

واقعا اگه فقط سر حرفای خاهر مادرش تو رو نخاسته همون بهتر که داری جدا میشی عزیزم. اینا مرد زندگی نیستن کهههه....  قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری!!!

اعتماد ب نفس داشته باش. اون لیقت تو رو نداره ی مرد بچه ننه دهن بین!

راستش بستگی ب تایمی داره ک عقد بودی مال من ک خیلی کوتاه بود و کلا کسی ما رو با هم ندید... چند وقت عق ...

چند ماه باهم خوب بوديم فقط

بقيه هم بيشتر فكر ميكنن نامزد بوديم جون زود عقد كرديم البته خب خودش ميره همه جا رو پر ميكنه كه عقد كرده بوديم